Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Βασίλη Τερζή έχεις γράμμα

 


 

Στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών συζητήθηκε η αλλαγή του καταστατικού της ΑΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ Σερρών . Με την αύξηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου . Η αναφορά του Βασίλη Τερζή ότι αυτο γίνεται προκειμένου να μπει στο ΔΣ κάποιος τον οποίο δεν κατονόμασε. Προκάλεσε την αντίδραση του Γιωργου Γούνα . Ο οποίος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε

Βασιλη Τερζη δημοτικέ συμβουλε .Εχθές με πληροφόρησαν δεν τόλμησες να πεις το όνομα μου στο ΔΣ . Και ψήφησες αρνητικά . Γιατί λες αιωρείται ένα όνομα . Λέγομαι ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΝΑΣ είμαι επιχειρηματίας στις Σερρες και Βουλγαρία και με ξέρεις 35 χρόνια , και επι 14 χρόνια εκλεγομαι τόσο στο Δήμο Σερρών οσο και στο Επιμελητήριο Σερρών . Και Βλαχος στην καταγωγή και μαλιστα 100% . Την καλημέρα μου . Πολιτικός άντρας είναι αυτός που μιλάει με ονόματα στο ΔΣ . Και οχι τι αιωρείται στα καφενεία .

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.