Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Σέρρες : Ελιόγλου καλεί Στέφανο Φωτιάδη


 

 

 

 

 Δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Στέφανος Φωτιάδης για την μη προβολή των θέσεων της παράταξης του . Ο πρόεδρος του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ Θόδωρος Ελιόγλου. Ο  ΠΟΛΙΤΗΣ μιλώντας στον Γιώργο Καπετάνιο στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού ανέφερε οτι τρία χρόνια η παράταξη Φωτιάδη δεν έκανε αντιπολίτευση και δεν έστειλε ούτε ένα δελτίο τύπου ..Μάλιστα ο κ Ελιόγλου το πήγε ένα βήμα παραπέρα καθώς συμπληρώνοντας τα όσα είπε για την απουσία της αντιπολίτευσης τόνισε οτι ακούγονται πολλά χωρίς να επεκταθεί επι του θέματος . Η κριτική στον κ Φωτιάδη συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους καθώς ο κ Ελιόγλου αναρωτήθηκε αν ο κ Φωτιάδης δεν ήξερε οτι το πρωτοπαλίκαρό του ( όπως αποκάλεσε τον κ Χρυσανθίδη ) από την επομένη των εκλογών είχε προσχωρήσει στην παράταξη Χρυσάφη. Κλείνοντας ο πρόεδρος του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ αποκάλεσε τον κ Φωτιάδη χορηγο της παράταξης Χρυσάφη. Σπεύδοντας να διευκρινίσει οτι δεν αναφέρεται σε οικονομικά ανταλλάγματα άλλα στο ότι ο κ Φωτιάδης με την στήριξη που πρόσφερε στον κ Χρυσάφη ήταν στα τρια χρόνια ο πολιτικός του χορηγός

2 σχόλια:

  1. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, αχώνευτος Θόδωρας είπε αλήθειες, το αν πονάνε ή όχι δεν μας νοιάζει.
    Τώρα ας μιλήσουμε και για τον Θόδωρα που εδώ και τρία χρόνια από την ώρα που τα "βρήκε" με τον Χρυσάφη και τον Σπυρόπουλο, έχει αποκλείσει όλη την αντιπολίτευση και κάθε αντίθετη φωνή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κόψιμο του Μιχάλη Καρτερού μία ώρα πριν από την συμφωνία τους να βγει σε μεσημεριανή εκπομπή με την Μωραΐτη. Να θυμηθούμε και ο κόψιμο του Φωτιάδη επίσης μια ώρα πριν εμφανιστεί σε άλλη εκπομπή της Μωραΐτη.
    Για να μην ξεχνιόμαστε Θόδωρε, που νομίζεις ότι είσαι και πλουραλιστής στην ενημέρωση, ας πούμε.
    Περισσότερο για στημένος φέρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, το τηλέ-επιλογές περίμενε ο Φωτιάδης για να κάνει αντιπολίτευση. Το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι όλες οι αποφάσεις περνούσαν παμψηφεί για τρία χρόνια άλλο δείχνει.
    Δηλαδή αυτοί μας λένε ότι ψήφιζαν "ΝΑΙ" και μετά έστελναν αντιπολιτευόμενο δελτίο τύπου το οποίο δε δημοσίευε κανένα ΜΜΕ.
    Λογικό ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.