Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Κοίτα να μαθαίνεις : Βολές αυτοδιοικητικών για τους Σερραικους τηλεοπτικούς σταθμούς


 

 

 

Είναι κοινό μυστικό οτι τους τελευταίους μήνες   υπάρχει προσπάθεια από ομάδα αυτοδιοικητικών να αντικρούσουν   την διαπίστωση των δημοτών οτι δεν υπάρχει εδώ και τρία χρόνια αντιπολίτευση στον δήμο Σερρών .Καθως την ευθύνη  την ρίχνουν στα τοπικά ΜΜΕ αφού υποστηρίζουν οτι δεν προβάλλονται οι θέσεις τους. Σε αυτό το μήκος κύματος ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Ηλίας Γκότσης. Ο οποίος από την εκπομπή της Ελένης Μωραίτη στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ ισχυρίστηκε οτι από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΔΙΚΤΥΟ του έχουν επιβάλλει εμπάργκο .Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής της παράταξης ΣΕΡΡΑΣ κ Στέφανος Φωτιάδης ο οποίος στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 20/9 ο οποίος σε διάλογο που είχε με δημοσιογράφο του ΤΗΥΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ ισχυρίστηκε οτι στα 3 χρόνια τον κάλεσαν να μιλήσει στον σταθμο 2 φορές . 

Βεβαια ο δημοσιογράφος δεν δέχθηκε τα όσα είπε ο κ Φωτιάδης καθώς του απάντησε οτι πολλές φορές προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του αλλα δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Όμως ουδεις εκ των δύο  ( δεν ρωτήθηκε ) δεν απάντησε πως είναι δυνατόν να κάνεις αντιπολίτευση και να έχεις ψηφίσει πάνω από το 90% των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου, οικονομικής επιτροπής, ΚΕΔΗΣ, ΟΠΑΚΠΑ ,ΔΕΥΑΣ .Τι λες και συ Θόδωρε ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.