Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Δήμος Σιντικης : Τελευταίες πινελιές για την Αναβίωση


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το κεντρικό αναβιωτικό δρώμενο των εκδηλώσεων «ΡΟΥΠΕΛ 1941-Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ», που θα διοργανωθεί την Κυριακή 15 Μαϊου 2022.

Το πρωί της Πέμπτης 12 Μαϊου 2022, υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Σιδηροκάστρου, Αγκίστρου, Αχλαδοχωρίου & Προμαχώνα κ.Παναγιώτη Σαββίδη, συνεργείο του Δήμου Σιντικής βρέθηκε στο Στρατόπεδο «ΙΛΑΡΧΟΥ ΚΛΕΙΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ», στις Σέρρες, προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει το πολυβόλο τύπου «KRUPP», προκειμένου να το μεταφέρει στο Ρούπελ. Ο Δήμος Σιντικής είχε καταθέσει σχετικό αίτημα προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο και ενέκρινε την παραχώρησή του.

Παράλληλα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, τοποθετήθηκε στην κεντρική πλατεία του Σιδηρόκαστρου το αεροπανό των εκδηλώσεων. Άλλα δύο έχουν ήδη τοποθετηθεί στην αερογέφυρα που υπάρχει στο ύψος του Βαμβακοφύτου και στην αερογέφυρα στη διασταύρωση του Ρούπελ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.