Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

ΠΕ Σερρών : Λειτουργία Πλατφόρμας Αυτοαξιολογησης για την Απόκτηση του Σήματος Υπευθυνότητας και Τοπικής Ποιότητας

 


Έναρξη Λειτουργίας Πλατφόρμας Αυτοαξιολογησης για την Απόκτηση του Σήματος Υπευθυνότητας και Τοπικής Ποιότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Διεύθυνση Τουρισμού της Π.Κ.Μ. στο πλαίσιο του εγκεκριμένου έργου "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" που αφορά στην ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, σας προσκαλεί στην ενίσχυση της προώθησης της διαδικασίας απόκτησης του «Σήματος Υπευθυνότητας και Τοπικής Ποιότητας», το οποίο θα εκπροσωπήσει ολιστικά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στον Τουριστικό Τομέα και θα επιφέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη και προβολή σε όλες τις κατηγορίες τουριστικών επιχειρήσεων.
Παρακάτω σας παραθέτουμε το link της πλατφόρμας αυτοαξιολόγησης για την απόκτηση του σήματος.
Link πλατφόρμας αυτοαξιολόγησης: https://certification.pkm-prqs.gr/
Πληροφορίες θα δίδονται από την εκπρόσωπο του αναδόχου (κα Έφη Στεργίου) στο τηλέφωνο 2310 508034.
Η Περιφέρεια μέσω της υιοθέτησης του σήματος ποιότητας κι υπευθυνότητας συνδράμει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας κάθε επιχείρησης μοναδιαία αλλά και επί συνόλω σε επίπεδο περιοχής.
Προσβλέπουμε στη συμμετοχή σας στην προώθηση της διαδικασίας, καθώς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προσπαθεί διαρκώς να αναδείξει τα στοιχεία της μοναδικότητάς της συνολικά ως τουριστικός προορισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.