Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Με κατηγορίες γλυκαίνουν το χάπι της απόρριψης


  

 

 

Ο πρόσφατος ανασχηματισμός στα πρόσωπα των Αντιδημάρχων και στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Σερρών έγινε και ούτε παράπονα ακούστηκαν ούτε ειπώθηκαν αρνητικές δηλώσεις, όπως ενδεχομένως κάποιοι να περίμεναν. «Στην παράταξη υπάρχει συνοχή» , ακούσαμε το Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη, να δηλώνει, βέβαιος για την ουσιαστική  στήριξη, που του παρέχουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοί του αλλά κι όσοι συμπορεύτηκαν με τη «Συμμαχία Σερραίων» στις εκλογές του 2019 και δεν κατάφεραν να εκλεγούν. 

Παραλλήλως, κάποιοι μέσα στη γενικότερη πόλωση που επιδιώκουν, αναγνωρίζουν τα πολλά θετικά που γίνονται στο Δήμο Σερρών και ίσως για αυτό επιδιώκουν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας» στις εκλογές του 2023. Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι κάποιοι εξ΄αυτών θεωρούν ότι η όποια δική τους απόπειρα θα έχει τύχη στις μεθεπόμενες εκλογές, δηλαδή το 2028.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η τωρινή Δημοτική Αρχή δείχνει να έχει ισχυρό πολιτικό κεφάλαιο και μία σοβαρή παράσταση νίκης. Οπότε, ίσως έτσι να εξηγείται το γεγονός ότι ορισμένοι αναγνωρίζουν αυτές τις αξίες και σταθερές και αρχίζουν να χτυπούν πόρτες με μόνη φιλοδοξία τους να βρεθούν εντός της λίστας των υποψηφίων του συνδυασμού του κ.Χρυσάφη.

Κι όσοι δεν βρίσκουν θετική ανταπόκριση , τότε χτυπούν άλλες πόρτες  με μοναδικό τους γνώμονα να δουν το όνομά τους να συμπεριλαμβάνεται σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Σε αυτήν την προσπάθεια τους πετούν ευκόλως κατηγορίες ψεύτικες και κατά το πλείστον ανυπόστατες για να γλυκάνουν το χάπι της απόρριψής τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.