Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Η υγρή λίπανση ....ξέρανε ..... τον λουλουδόκηπο ¨¨

 


 

 

 

 

Το νερό και η λίπανση είναι εχθρός και φίλος των φυτών αναλόγως της ποσότητας με την οποία χρησιμοποιούνται μου είπε ο σμπίρος .Ενίοτε όμως και η υπερβολική τους χρήση ενδείκνυται όταν στον λουλουδόκηπο αναπτύσσεται πλήθος ενοχλητικών φυτών. Η όταν οι μυρωδιές που διαχέονται από τον λουλουδοκηπο είναι ενοχλητικές για την όσφρηση των παροικούντων και κρατούντων . Όπως λοιπόν μαθαίνω η χρήση υγρής λίπανσης αποδείχθηκε η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για την καταστροφή λουλουδόκηπου ο οποίος το τελευταίο διάστημα εξελισσόταν σε εστία παραγωγής ¨¨μολύνσεων ¨¨ .Βέβαια προς το παρόν έμεινε άνεργος ο κηπουρός ο οποίος βρίσκεται προς αναζήτηση νέου πρόσφορου εδάφους προκειμένου να καλλιεργήσει τα ενοχλητικά φυτά του .

 

ΥΓ : Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.