Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Αυτοκινητοδρομιο Σερρών : Τα πόδια σηκώθηκαν για να χτυπήσουν το κεφάλι...

 


 

Με την φράση << Τα πόδια σηκώθηκαν για να χτυπήσουν το κεφάλι..>> απάντησε ο πρώην πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομιου Σερρών κ Γιώργος Ματθαίου στα όσα υποστήριξαν ο πρόεδρος κ Μπέγος και ο διευθύνων σύμβουλος κ Κοτεογλου. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν 

Δείτε την απάντηση του κ Ματθαιου.

Τα πόδια σηκώθηκαν για να χτυπήσουν το κεφάλι... Μόνο έτσι θα μπορούσε να είναι η απάντησή μου στον νέο πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου, όταν αναφέρει ότι οι προηγούμενοι άφησαν μια τρύπα στο νερό. Τέτοια έπαρση δεν έχει ξαναπεράσει από το Αυτοκινητοδρόμιο, ενώ κατηγορούσαν τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη για αυτόν τον λόγο. Είναι ακόμη πολύ νωρίς και δεν ξεκινάτε καλά. Αφήνετε υπαινιγμούς για το τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να έχετε ακόμη κατανοήσει τα βασικά. Προσβάλλετε με τα λόγια σας όλες τις προηγούμενες διοικήσεις. Συγκεκριμένα για την διοίκηση που είχα εγώ στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, δεν δέχομαι κουβέντα. Γιωργος Μηχος Βασιλης Παπαβασιλειου Odysseas Papadimitriou Γιωργος Γουνας Δημήτρης Μιχτσόγλου Chryssanthi Palazi Να σας υπενθυμίσω ότι παρέλαβα από έναν εξαιρετικό πρόεδρο, τον κ. Βασίλη Παπαβασιλείου, και λειτουργήσαμε ως συνέχεια της πολύ καλής δουλειάς που είχε κάνει. Η κυρία Δήμαρχος τι έχει να πει για αυτές τις συμπεριφορές; Είναι ενήμερη; Πρώτη φορά στην ιστορία των Σερρών γίνονται τόσο αναίσθητες δηλώσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πρώτη φορά εργαλειοποιείται και η σελίδα στα social media του Αυτοκινητοδρομίου για μικροπολιτικές πρακτικές. Θα περιμένω εξηγήσεις και διευκρινίσεις.
Με εκτίμηση,
Ματθαίου Γεώργιος
Τ. Δημοτικός Σύμβουλος
& Πρόεδρος Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.
Δήμου Σερρών

4 σχόλια:

  1. Ο κύριος Ματθαίου πετάει την μπάλα στην κερκίδα.
    Θα απαντήσει στην ερώτηση, αν η εύρεση στρατηγικού επενδυτή στο αυτοκινητοδρόμιο, που υποσχόταν με έπαρση ο Χρυσάφης, ήταν μια τρύπα στο νερό ή όχι;
    Επειδή ξέρω, ότι δεν πρόκειται να απαντήσει ο κύριος Ματθαίου στην παραπάνω ερώτηση, θέλω να του πω, ότι ήταν μια πολυ μεγάλη τρύπα στο νερό.
    Φτάνει τόσο ψέμα συμμαχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο μπορεί να έχεις χίλια δίκια και να είσαι καλός και έντιμος, αλλά ήσουν ο πιο άφαντος και ανύπαρκτος δημοτικός σύμβουλος.
    Υ.γ πρώτη φορά άνοιξες το στόμα σου τώρα που δεν βγήκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για τις χαζομαρες που
    λ εει ο προεδρος κουβεντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίκαιο έχει ο Ματθαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.