Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Έκαναν μια τρύπα στο νερό

 


 

Δεν προτίθεται η δημοτική αρχή να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση του Αυτοκινητοδρομίου .Ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΑΕ κ Μπέγος . Ο οποίος όμως έριξε και το ¨¨μπετονοκαρφο ¨΄ για την δημοτική αρχή Χρυσαφη. Καθως στην παρατήρηση των δημοσιογράφων οτι στις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής των Συμμάχων ήταν η εύρεση στρατηγικού επενδυτή για το αυτοκινητοδρόμιο. Απάντησε με την φράση ¨¨έκαναν μια τρύπα στο νερό¨¨ .

Να δώσουμε ένα δίκιο στον κ Μπέγο , γιατι τουλάχιστον οι ΕΝΤΟΣ το ξεκαθαρίζουν από την αρχή. Οτι θα εξακολουθήσει η ΑΕ να λειτουργεί με το υπάρχον καθεστώς. Οι σύμμαχοι πριν από τις εκλογές του 2019 εξήγγειλαν την ιδιωτικοποίηση. Και απευθείας αναθέσεις κάναν για να δουν πως θα μπουν ιδιώτες και τα τέσσερα χρονια κύλησαν και τίποτε δεν έκαναν  , οποτε το μια τρύπα στο νερό μάλλον περιγράφει το αποτέλεσμα των ενεργειών τους

 

 



2 σχόλια:

  1. Αυθαδιάζεις κ. Μπέγο και είσαι ακόμη στην αρχή, μην ξεχνάς όμως πως είσαι και «Αρχή», να είσαι πιο προσεκτικός λοιπόν γιατί θα σου κάτσει η στραβή και θα ψάχνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Χρυσάφης όχι μόνον θα είχε βρει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ για το αυτοκινητοδρομιο, αλλά θα έκανε την πόλη των Σερρών ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ, ΑΘΛΗΤΟΥΠΟΛΗ και άλλα πολλά!!! Θα μείνει στην ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.