Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Η πρόεδρος έστειλε κατασχετήριο στην δήμαρχο


 

 

Νέο  ¨¨ μπουγιουρντί ¨¨ έστειλε η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης προς τον δήμο Σερρών . Με το οποίο κάνει γνωστο οτι προχωρά σε κατάσχεση ύψους 800.000 ευρώ για οφειλές του δήμου προς την επιχείρηση από απλήρωτα τιμολόγια κατανάλωσης νερού. 

Το οξύμωρο είναι οτι Το έγγραφο υπογράφει η πρόεδρος της επιχείρησης κ Βαρβάρα Μητλιαγκα και απευθύνεται στην δήμαρχο Βαρβάρα Μητλιαγκα .

Το συνολικό ύψος των οφειλών του δήμου προς την ΔΕΥΑΣ ξεπερνά  τα 4 εκατ ευρω .Και ειναι ένα διαχρονικό πρόβλημα το οποίο δεν μπόρεσε να λύσει ούτε η δημοτική αρχή των Συμμάχων .Και καλείται πλέον να το αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ούτε θα λυθεί, όταν ο ίδιος ο δήμος χρωστάει αλλά και όταν δεν τολμούν να πάρουν σκληρές πολιτικές αποφάσεις σε κακοπληρωτες που χρωστούν τετραψήφιο νούμερο. Δηλαδή οι υπόλοιποι είμαστε κορόιδα. Ειδικά όταν διστάζουν στις περιοχές Αγίου Ραφαήλ και Αγίου Αθανασίου όπου έχουν τσιμεντομενα τα ρολόγια του νερού και το χρέος έχει φτάσει μπορεί και πενταψηφιο νούμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντε στην γειτονιά η δεν τολμάμε;;;; επειδή σας ψήφισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξέχαστο το γεγονός ότι η νέα δημοτική αρχή κορόιδευε την προηγούμενη για τις κατασχέσεις της ΔΕΥΑΣ. Όταν είσαι έξω από το χορό... Εύχομαι επιτέλους να ξεκινήσουν να δουλεύουν και να αφήσουν τις εμμονές τους με τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.