Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Χρυσάφης : Οι υπηρεσίες υπεύθυνες για την καθυστέρηση

 


 

Δεν πρόλαβε να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του δήμου Σερρών για το 2024. Η δημοτική αρχή των Συμμάχων .Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου σήμερα 15/1/2023 ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλης της αντιπολίτευσης κ Χρυσάφης κατά την τοποθέτηση επέρριψε την αποκλειστική ευθύνη (  της μη ψήφισης του προυπολογισμου ) στις αρμόδιες υπηρεσίες. Οι οποίες όπως είπε καθυστέρησαν να τον συντάξουν με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν τα επαρκή χρονικά περιθώρια ώστε αυτός να ψηφιστεί μέχρι το τέλος του 2023

7 σχόλια:

  1. Για όλα φταίνε οι άλλοι και πότε και για τίποτε δεν έφταιξε ο Χρυσάφης. Τέτοια ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ!!! Μια ερώτηση όμως στον απελθοντα Δήμαρχο Χρυσάφη. Ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος και ο υπεύθυνος όλων των Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "σήμερα 15/1/2023", παρουσιάζεις διαφορά φάσης σημαντική. Ξεκόλλα από το παρελθόν. Βγάλε τα παραμορφωτικά γυαλιά από τα μάτια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φταίει αυτός. Οι υπηρεσίες φταίνε στις οποίες ο ίδιος ήταν προϊστάμενος. Δειλός και άβουλος αντάμα. Τον ακούει η ντροπή και ντρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πάλι δε φταίει αυτός. Και πάλι κάτι δε καταλάβαμε σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλασική τακτική Χρυσάφη: πάρτε την κασίδα από πάνω μου δεν ευθύνομαι για τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι άλλος φταίει....Ο Χατζηπετρής....Σοβαρά τώρα αυτός διοικούσε τον μητροπολιτικό δήμο 4 χρόνια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.