Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Δεν πρόκαμαν να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό

 


 

Τον προϋπολογισμό του δήμου για το 2024 καλείται να ψηφίσει σήμερα το δημοτικό Συμβούλιο .Η πρώην δημοτική αρχή δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την διαδικασια μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της.Να πούμε οτι στους δήμους Σιντικης , Ηράκλειας και Βισαλτίας όπου υπήρξε αλλαγή δημάρχου. Οι πρώην δημοτικές αρχές ολοκλήρωσαν την διαδικασια πριν την ολοκλήρωση της θητείας τους

 Το μόνο που… πρόλαβε η Δημοτική αρχη των Συμμάχων  ήταν να τον περάσει (δια περιφοράς) την τελευταία εργάσιμη ημέρα, (Παρασκευή 29/12/2023) από την Οικονομική Επιτροπή.

Δηλαδή έχουμε έναν προϋπολογισμό που τον κατάρτισε η προηγούμενη δημοτική αρχή και καλείται να τον ψηφίσει και να τον υλοποιήσει η νέα

ΥΓ : Πιστεύουμε οτι τουλάχιστον θα τον ψηφίσουν

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ συντακτα, ο προϋπολογισμός που έρχεται σήμερα στο δς είναι ολότελα υπηρεσιακός.
    Περιλαμβάνει δε και ενσωματώνει τους προϋπολογισμούς της κεδης και του οπακπα.
    Μια προσεκτική ανάγνωση των ημερομηνιών θα σας έδινε την απάντηση για το ποτε ήρθε από το παρατηρητήριο οικονομικής αυτοτέλειας των ΟΤΑ .
    Μέχρι το κλείσιμο του οικονομικού έτους στα τελη Φεβρουαρίου λοιπόν , όπου θα γίνει και η αναμόρφωση του επι των πραγματικών δεδομένων και η νέα δημοτική αρχή θα βάλει το στίγμα της.
    Σπύρος Μισιρλής
    Δημ σύμβουλος
    Σερρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.