Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨ Αλλιώς μας τα ‘λεγες παπά, πριν σε χειροτονήσουν' ¨¨¨

 


 

Να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να τα θυμίσουμε γιατι έχουν την αξία τους . 7 Αυγούστου 2023 οι  (τωρινοι ) αντιδήμαρχοι κ Νίκος Κουφοτολης και Νίκος Φρυδας . Ανταλλάσσουν απόψεις .Μια ακομη υπενθύμιση σημαντική ειναι οτι τότε ( ειναι υποψήφιοι δημοτικοι σύμβουλοι ) ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις .Μετά από λίγες ημέρες θα βρεθούν κάτω από την ίδια πολιτική στέγη .Και από 1.1.2024 μέλη της ίδιας κυβέρνησης

Τώρα αν είχαν πει και μια κουβέντα παραπάνω νερό και αλάτι .Και μια τρίτη υπενθύμιση μέλος της κυβέρνησης ειναι και η κ Παλαζη .Την οποία όπως έγραφε τότε ο κ Κουφοτόλης δεν την ήθελε στην παράταξη του γιατι θα καλούνταν να απολογούνται για τις επιλογές και τις αποφάσεις της.Βέβαια υποψήφια δεν την ήθελε , αλλά αντιδήμαρχο και συνάδελφο του στην ίδια παράταξη ,φαινεται οτι δεν έχει πρόβλημα να την έχει.

Αλλιώς μας τα ‘λεγες παπά, πριν σε χειροτονήσουν.

λέγεται :
Για αυτούς που δίνουν υποσχέσεις τις οποίες ξεχνουν μόλις καταφέρνουν αυτό που επιδίωκα

 


 

 

 

 


2 σχόλια:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.