Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Σέρρες : ¨¨Μύρισε ¨¨ Χριστούγεννα στο Cityzen

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Σε Χριστουγεννιάτικο χωριό έχει μετατραπεί ο εξωτερικός χώρος του lounge cafe-bar Cityzen στην Ακρόπολη των Σερρών.

Εδώ και χρόνια ο εξωτερικός χώρος του καταστήματος μετατρέπεται σε έναν τεράστιο χριστουγεννιάτικο παράδεισο με τους Σερραίους να ανεβαίνουν στο σημείο για  να  φωτογραφηθούν και να απολαύσουν τις όμορφες  εικόνες. Λαμπάκια, στολίδια, το σπιτάκι του Αι Βασίλη καθώς και μια μεγάλη φάτνη συνθέτουν το εορταστικό  σκηνικό που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Έχοντας παράδοση σε αυτό που κάνουν ο ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι του μαγαζιού για μέρες προετοιμάζονται προκειμένου να δημιουργήσουν στον χώρο εορταστική διάθεση.

Βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι και πέρυσι  που τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ήταν κλειστά λόγω Κορωνοϊου ο ιδιοκτήτης του Cityzen Χαράλαμπος Τσιλιακούδης είχε αποφασίσει  να στολίσει τον χώρο του μαγαζιού του έτσι ώστε   να μην στερηθεί κανένας Σερραίος το εορταστικό κλίμα. Φέτος βέβαια που δεν είναι κλειστά τα μαγαζιά   την ευκαιρία να θαμάσουν το Χριστουγεννιάτικο χωρίο θα  έχουν τόσο οι επισκέπτες  της ακρόπολης όσο και οι θαμώνες του καταστήματος

https://diktyotv.gr


  

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον Τσιλιακούδη. Ως επιχειρηματίας προφανώς περιμένει να βγάλει κάποια χρήματα τις ημέρες αυτές και προχώρησε έγκαιρα στον στολισμό της επιχείρησής του ... Λίγο πιο κάτω στο Σερραϊστάν ακόμα περιμένουν το πλήρωμα του χρόνου για να στολίσει ο Δήμος την πόλη. Προφανώς μέχρι να ολοκληρωθεί ο στολισμός θα έχουμε φτάσει στις παραμονές των Χριστουγέννων. Ίσως είναι καλύτερα για να μη ξοδεύουμε και πολύ ρεύμα τώρα που η τιμή του έχει πάρει την ανηφόρα... Επίσης χαρακτηριστική και η ατονία του εμπορικού συλλόγου ο οποίος απέναντι στη μιζέρια που φαίνεται να διακατέχει τις δηλώσεις των εκπροσώπων του για την υποτονική κίνηση στην αγορά αυτή την περίοδο, θα έπρεπε να έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Δήμο προκειμένου να τους ενεργοποιήσουν και να αξιώσουν το αυτονόητο ... Να στολιστεί η πόλη έγκαιρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.