Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Αριάδνη Παπαφωτίου VS Βασίλης Κατιρτζόγλου : Δεν θα σας βοηθήσω να γίνετε χειρότεροι

Σέρρες, Αριάδνη Παπαφωτίου: «Πρόχειρη αποδεικνύεται η Δημοτική ...Συνεχίζεται  η κόντρα μέσα από τα μέσα κοινωνικής
δικτύωσης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σερρών Βασίλη Κατιρτζόγλου με την επικεφαλής της Δύναμης Σερραίων Αριάδνης Παπαφωτίου
.
Καθώς η κ Παπαφωτίου απαντά στην ανάρτηση του

Βασίλης Κατιρτζόγλου : Η κ Παπαφωτίου αρέσκεται στην επιλεκτικη ανάγνωση των γεγονότων

Προς τον Προεδρο του Δημοτικου Συμβουλιου Σερρων κ. Βασίλη Κατιρτζόγλου.
----Δεν σας τιμαει να επιχειρειτε συγκαλυψη της αυταποδεικτης παρατυπίας σας (παραλειψη ΕΠΙΣΗΜΗΣ ενημερωσης Επικεφαλης και Συμβουλων) με μια άλλη (να χαρακτηριζετε δλδ συλληβδην 30 θεματα ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ για να αποφυγετε άρον άρον μια ΑΚΥΡΗ συνεδρίαση μετα την διαμαρτυρία μου)!!.
---Δεν σας τιμαει επισης να παρουσιάζετε μια ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ανταπόκρισή σας σε ΔΙΚΟ μου αιτημα ως επίσημη και εμπροθεσμη ενημερωση.
---Οι ενεργειές σας ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΟΥΝ πανηγυρικα οτι ειστε εκτεθειμενοι ως Δημοτικη Αρχη.
---Προσωπικα κατανοω το ζορι σας επειδη αποκαλυφθηκε με αδιασειστα στοιχεια η απαξιωση των διαδικασιων και η ΜΗ τηρηση του Κανονισμου εκ μερους σας.
---Κατανοω φυσικα και την αγωνια σας να αποτιναξετε την ρετσινια του ερασιτεχνη στην ασκηση των δημοτικων σας καθηκοντων.
---Δεν θα σας βοηθησω να γινετε χειροτεροι. Εχετε αλλους προθυμους συμπαραστατες.
Θα καταθεσω προσφυγη στην Αποκεντρωμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.