Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Βασίλης Κατιρτζόγλου : Η κ Παπαφωτίου αρέσκεται στην επιλεκτικη ανάγνωση των γεγονότων

Σέρρες: Πρόεδρος του Δ.Σ Σερρών ο Βασίλης Κατιρτζόγλου - ert.grΑπάντηση στις καταγγελίες της επικεφαλής της
Δύναμης Σερραίων Αριάδνης Παπαφωτίο9υ οτι δεν έλαβε εντός των προβλεπόμενων χρονικών προθεσμιών την πρόσκληση για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών δίνει ο πρόεδρος κ Βασίλης Κατιρτζόγλου

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 

Η κ. Παπαφωτίου απέστειλε επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται έντονα διότι ισχυρίζεται ότι δεν είχε λάβει νόμιμη και εμπρόθεσμη κλήτευση για το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό η κ. Παπαφωτίου μας έχει συνηθίσει στην επιλεκτική ανάγνωση των γεγονότων και στην απόκρυψη μέρους ή όλης της αλήθειας (για να το πω ευγενικά). Είναι λυπηρό το γεγονός ότι έχει επιλέξει να κινείται στον πολιτικό κατήφορο, στον οποίο βέβαια δεν είναι δυνατόν να την ακολουθήσουμε, όμως ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών είμαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια.
Κατέθεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο το συνημμένο έγγραφο το οποίο αποτελεί εκτύπωση από τον προσωπικό μου λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και από το οποίο αποδεικνύεται ότι η κ. Παπαφωτίου έλαβε το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 και ώρα 12,42 από εμένα email με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου. Το mail το έλαβε τρεις τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν τη συνεδρίαση του Σώματος, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Ακολούθως μάλιστα μου απάντησε με μήνυμα στο οποίο έγραφε “ευχαριστώ Πρόεδρε ….” Ως πρόεδρος της έστειλα το Mail και ως πρόεδρο μου απάντησε και με ευχαρίστησε. Κατόπιν, για δικούς της λόγους, άλλαξε γνώμη και σκέφθηκε ότι την συμφέρει πολιτικά να εγείρει διαδικαστικό θέμα από το να συζητήσει την ουσία των θεμάτων.
Δημιουργήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος ανεξάρτητου από τον Δήμο Σερρών πρόβλημα στην αποστολή της ημερήσιας διάταξης. Κάποιοι δημοτικοί Σύμβουλοι δεν έλαβαν έγκαιρα το mail με τα θέματα ημερήσιας διάταξης. Η κ. Παπαφωτίου όμως είναι η μοναδική που δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται διότι, όπως αποδεικνύω εγγράφως, κλητεύθηκε νόμιμα, εμπρόθεσμα και με κάθε πρόσφορο μέσο, όπως απαιτεί ο κανονισμός.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι που έλαβαν με καθυστέρηση την ημερήσια διάταξη θα μπορούσαν, σύμφωνα με τον κανονισμό να μην εγείρουν διαδικαστικό θέμα, να παραστούν στη συνεδρίαση και να συζητήσουμε την ουσία των θεμάτων η οποία είναι αυτή που ενδιαφέρει τους δημότες μας, δεδομένου μάλιστα ότι το τεχνικό πρόβλημα δεν αφορούσε στον Δήμο Σερρών.
Έχω την πεποίθηση ότι οι δημότες κουράστηκαν από την στείρα αντιπολίτευση που εγείρει διαδικαστικά ζητήματα αντί να συζητά εποικοδομητικά την ουσία των θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.