Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ο Βασίλης Χρυσανθίδης ¨΄ταράζει ¨¨ τα νερά του Σερραικού Μπάσκετ

Ταράζει τα νερά του Σερραικού μπάσκετ ο Βασίλης
Χρυσαανθίδης ο οποίος με ένα κείμενο φωτιά εξαπολύει σφοδρή επίθεση σε πρόεδρο ομάδος μπάσκετ τον οποίο όμως δεν κατονομάζει

ΔΙΑΝΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο Κ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ


Επειδή κάποιοι Θεωρούν ότι η σιωπή είναι αδυναμία, τους πληροφορώ ότι μέχρι σήμερα δεν μίλησα σεβόμενος τον χώρο του αθλητισμού,αλλά και το άθλημα που υπηρετώ εδώ και πολλά χρόνια ανιδιοτελώς και αυτό το γνωρίζει όλος ο φίλαθλος κόσμος των Σερρών και όχι μόνο , αλλά κυρίως οι αθλητές, οι παραγοντες ,οι προπονητές που συνεργάστηκαν μαζί μου και γνωρίζουν πολύ καλά ποιά είναι η προσφορά μου, η συμπεριφορά μου, οι σχέσεις μου και γενικά η λειτουργία μου απέναντι τους στην πορεία όλων αυτών των χρόνων της αθλητικής μου διαδρομής.
Τα λέω αυτά για συγκεκριμένο άτομο το οποίο προεδρεύει σε αθλητικό σωματείο της πόλης μας στο άθλημα της καλαθόσφαιρας το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει εκστομίσει ασύστολα ψεύδη, ύβρεις, λασπολογίες προσπαθώντας να αμαυρώσει το προσωπό μου κλπ. σε συνεργάτες μου. και όλα αυτά γιατί ο συγκεκριμένος κύριος θεωρεί ότι αυτός είναι ο θεός του μπάσκετ στην πόλη των Σερρών και όλοι του οφείλουνε, ξεχνώντας, ότι δεν τον επιστεύεται πλέον κανένας αθλητής,προπονητής, παράγοντας κλπ, ξεχνώντας ότι έχουν απομακρυνθεί όλοι οι υγιείς αθλητικοί παράγοντες απο τον σύλλογο διαχρονικά με την στάση και συμπεριφορά του, ξεχνώντας να εγκαταλείψει την πολυθρόνα του προέδρου , (πιθανόν να του αρέσει που η ομάδα από αθλητικός σύλλογος που αντι να καλιεργεί το άθλημα της καλαθόσφαιρας την έκανε επιχείρηση….. ), ξεχνώντας ότι είναι ο μοναδικός Πρόεδρος στην ιστορία του Σερραικού Μπάσκετ καταδικασθείς για οφειλές σε αθλητές, προπονητές κλπ, αναφέρω μερικά έτσι για να γνωρίζουν οι Σερραίοι φίλαθλοι και ξέρετε ότι πάντα μιλάω με στοιχεία, εάν λοιπόν αυτός ο Κύριος συνεχίσει να λασπολογεί ( όχι μόνο με πληροφόρησαν , αλλά και τα άκουσα ο ίδιος) θα επανέλθω με πολύ περισσότερα , και δεν θα ξέρει που να κρυφτεί, ετσι για να καταλαβαινόμαστε… φτάνει ποιά δεν θα αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, όλα έχουν τα όρια τους..

 

6 σχόλια:

  1. την προβοσκιδα την εχεις παντως. Ασε μας ρε που δεν πληρώνεσαι κιολας. Μια χαρά πληρώνεσαι σαν προπονητής. Οχι κατι παράνομο αλλά οχι και χωρίς αμοιβή. Να τα ξεχωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΙΑΣ ΛΑΚΚΟΥΒΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρις μισθο πως ζει ο Χρυσανθιδης?ας μας πει να μαθουμε και μεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο κ.ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες μας Χρυσανθιδη για το OPEL CORSA(αυτοκινητο του Πανσεραικου)σε ποια χερια πηγε και πως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ Η ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.