Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Έδρα στις Σέρρες διεκδικεί το κόμμα Βαρουφάκη ????

Η είσοδος του ΜΕΡΑ 25 του κόμματος του Γιάννη
Βαρουφάκη στη βουλή όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις μάλλον έχει κλειδώσει .Αν λοιπόν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις το ερώτημα είναι που θα εκλέξει τους βουλευτές .Μπορεί άραγε να πάρει έδρα στις Σέρρες ????
Η ανάγνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών λέει όχι . Αφού το ΜΕΡΑ 25 έλαβε 2719 ψήφους . Πολύ μακρυά από τις 5000 + ψήφους που απαιτούνται για να <<παίξει >> στην κατανομή .
όμως η ανακοίνωση των ονομάτων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο οτι μπορεί αυτό να είναι εφικτό .
Θα σας αναφέρω μόνο οτι ο δικηγόρος κ Γιάννης Γιάντσιος υποψήφιος με την παράταξη Χαραλαμπίδου στις περιφερειακές εκλογές έλαβε 1000 και πλέον ψήφους . Καλά τηρουμένων των αναλογιών αναμένεται να πάει και ο κ Κωστής Ιωαννίδης . Προσθέστε τον γενικότερο αέρα που έχει το κόμμα .Οπότε πιθανόν να έχουμε την έπκληξη στις 7 Ιουλίου 

1 σχόλιο:

  1. Ώπα ρε παιδιά αφού μας είπατε 5 Εδρες η ΝΔ σίγουρα και αν επαληθευτούν οι "προβλέψεις" σας θα βγάλει κ 6 εδρα στο νομό, τώρα πως μας λέτε για το βαρουφάκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.