Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Η Μαρια Νάβαλη έβαλε δύσκολα στον δήμαρχο

 


 

Στο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μποζης ο οποίος μίλησε για την ψήφιση του προυπολογισμου του δήμου από το δημοτικό συμβούλιο . Ο δήμαρχος τόνισε οτι στα τρία χρόνια της θητείας του ο προυπολογισμος του δήμου τριπλασιάστηκε .Καθώς όπως είπε από τα 8,7 εκατ ευρώ που ήταν το 2019 έφτασε στα 23 εκατ . Τονίζοντας ότι η αύξηση οφείλεται στο ότι έχουν  ενταχθεί πολλά αναπτυξιακά έργα .

Και εκεί άρχισαν τα δύσκολα για τον δήμαρχο , αφού η Μαρία Νάβαλη του ζήτησε να πει ποια έργα περιλαμβάνει ο φετινός προυπολογισμος . Ο δήμαρχος κάτι είπε για έργα αγροτικής οδοποιίας , ενώ ανέφερε και το έργο του 5ου αρδευτικού δικτύου .Ξεχνώντας βέβαια να πει οτι αυτό το έργο είναι του υπουργείου υποδομών  .Και κάπου εκεί τελείωσαν τα έργα  και η ανάπτυξη .

ΥΓ : Αυτό που ξέχασε βέβαια να πει ο δήμαρχος είναι οτι η αύξηση του προυπολογισμου  τα τελευταία τρία χρόνια. Οφείλεται στο μεγαλύτερο μέρος στην χρηματοδότηση έργων από το υπουργείο υποδομών .Οπως και στην αύξηση της χρηματοδότησης ( σε όλους τους δήμους ) απο τα υπουργεία Εσωτερικών και οικονομικών . Μόνο για 2023 οι δήμοι η αύξηση της χρηματοδότησης μέσω της ΣΑΤΑ είναι της τάξης του 15% . Να μην ξεχνάμε και το ότι τα δύο χρόνια της πανδημίας η χρηματοδότηση των δήμων ήταν γενναία

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.