Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Ο αντιδήμαρχος δεν γνωρίζει τι θα γίνει

 



 

 Τέσσερα ειναι τα εκατομμύρια που απαιτούνται για να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες στο γήπεδο του Πανσερραικου .Στο ταμείο του δήμου υπάρχουν 600.000 ευρώ , αλλά το ποιες εργασίες θα γίνουν και πότε. Ο αντιδήμαρχος έργων κ Γάτσιος που μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ στο ρεπορταζ της κ Βαιδου .Δήλωσε οτι δεν το γνωρίζει αφού όπως είπε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ μιλάει η δήμαρχος . Ο κ Γάτσιος συνεχίζοντας είπε οτι υπάρχουν δυο προτάσεις, η μια να κατεδαφιστεί η μια κερκίδα και να τοποθετηθεί λυόμενη . Όπως επίσης να κατεδαφιστεί η μισή και να τοποθετηθεί και σκέπαστρο .Κλείνοντας πάντως ο κ Γάτσιος επανέλαβε οτι ο ιδιος δεν γνωρίζει ποια πρόταση θα προκριθει

4 σχόλια:

  1. Αν το έλεγε αυτό κάποιος αντιδήμαρχος ή πρόεδρος του Χρυσάφη θα τον είχατε κρεμάσει στα μανταλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκεντρωτική η Μητλιάγκα, όλα τα αναλαμβάνει αυτή. Οπότε μέχρι του χρόνου θα ενημερωθεί και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Όλα κυλούν με γοργούς ρυθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε βρε τον ορεινιωτη να λέει. Πονηρός είναι... Μια χαρά τον ενημερώνει η Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ ΧΑ ένα θέατρο είναι όλοι τους για δείτε τη ψηφίσατε εκεί στα Σέρρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.