Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Π.Ε Σερρών : Πολύ σοβαρό το κρούσμα διαφθοράς σε υπηρεσία


 

 

Η υπόθεση δωροληψίας τεσσάρων κτηνιάτρων, υπαλλήλων της ΔΑΟΚ της Π.Ε. Σερρών, προκάλεσε σοκ στη σερραϊκή κοινή γνώμη και ιδιαίτερα στον κτηνοτροφικό κόσμο του Νομού, που παρακολουθούν εμβρόντητοι τα όσα ακούνε στα μέσα ενημέρωσης.

Εμείς δεν θυμόμαστε τις τελευταίες δεκαετίες να έχει υπάρξει ανάλογο περιστατικό, όπου εν ενεργεία υπάλληλοι της Νομαρχιακής – Περιφερειακής διοίκησης να συλληφθούν στα σπίτια τους (τα οποία και ερευνήθηκαν) και να παραμείνουν 3-4 βραδιές κρατούμενοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών μέχρι να απολογηθούν.

Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Είναι φανερό το έλλειμμα υπηρεσιακής και πολιτικής εποπτείας των υπηρεσιών, ώστε να φθάσουν τα πράγματα σε μια τόσο απογοητευτική εξέλιξη.

Με δεδομένο ότι πριν λίγους μήνες σημειώθηκε ένα άλλο περιστατικό χρηματισμού υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών Κιλκίς, τίθεται, εκ των πραγμάτων,  ζήτημα λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Δ.Ν.

https://sertharros.gr/

 

2 σχόλια:

  1. Ο Δ.Ν. κάνει τρίπλα και χτυπάει κατ' ευθείαν τον Απόστολο. Στο απυρόβλητο ο Παναγιώτης ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παναγιώτης ποτέ δεν φταίει σε τίποτα... Α ρε Αλέκο να ξερες τι πόλεμο έφαγες από τον έτερο κοντό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.