Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Πανσερραικός : Τέλος ο Χατζημιχαηλίδης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΜΓΣ Πανσερραϊκό. Ο Βασίλης Χατζημιχαηλίδης, νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη, εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει.
«Φεύγω από την προεδρία για προσωπικούς λόγους. Θέλω να αποχωρήσω. Θα γίνουν εκλογές, ενώ θα παραιτηθεί το διοικητικό συμβούλιο. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, περιμένουμε απλά να κλείσει το έτος, είναι θέμα λογιστικό για να κάνουμε γενική συνέλευση», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του Χατζημιχαηλίδη στη Metrosport.
 
Όσο για τα σενάρια, τα οποία θέλουν τον επιχειρηματία, Τάσο Παναγιώτου, να αναλαμβάνει την προεδρία στον Ερασιτέχνη; 
«Ενδιαφέρεται, αλλά δεν μπορώ να προδικάσω το αποτέλεσμα. Είναι ο επικρατέστερος, αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει», δήλωσε επί λέξει ο Χατζημιχαηλίδης.
 
«Το ποδόσφαιρο έχει πάρει τον δρόμο του»
Στη συνέχεια, ο νυν πρόεδρος του Πανσερραϊκού έκανε έναν μικρό απολογισμό, κάνοντας ταυτόχρονα και αναφορά και για το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο μπορεί να απαρτίζεται από διοικούσα επιτροπή, ωστόσο επί της ουσίας ανήκει στον Ερασιτέχνη.
«Πήρα τον σύλλογο με χρέη και υποχρεώσεις. Περισσότερα από 150.000 ευρώ. Είμαι 10 χρόνια στην προεδρία. Καταφέραμε να έχουμε 1.500 παιδιά στα τμήματα μας, αλλά και 70 προπονητές. Συν τοις άλλοις, το ποδόσφαιρο έχει πάρει τον δρόμο του. Θεωρώ ότι στόχος είναι να κερδίσουμε το στοίχημα με τις υποδομές. Να έχουμε δικά μας γήπεδα με ανάπτυξη.
Άλλωστε, δεν είχαμε γήπεδο να προπονηθούμε στη φετινή σεζόν. Τόσοι πέρασαν από τον Πανσερραϊκό και δεν άφησαν βοηθητικό. Έτσι, από κοινού με τα παιδιά από τη διοικούσα επιτροπή πήραμε έκταση από τον Δήμο.
 
Έχουμε κάνει γήπεδο για προπονήσεις και θέλουμε να πάρουμε επίσης από τον Δήμο ως Ερασιτέχνης αναξιοποίητα στρέμματα για να τα αξιοποιήσουμε και να είμαστε αξιοπρεπής ως ομάδα.
Μην ξεχνάτε επίσης, ότι η διοικούσα πήρε και λεωφορείο για την ομάδα, για τις μετακινήσεις, υπάρχει οικονομική υγεία, προχωρούμε και όπου μπορούμε να φτάσουμε».
 
 *** Πηγή: εφημερίδα Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.