Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΑΟΣ Σερρών : Μόνο νίκη με Αστέρα Καβάλας

ΧΟΡΤΟΜΑΡΗΣ: «ΑΓΩΝΑΣ-ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/5 - 18:00»Mε τη πλάτη στο τοίχο βρίσκεται ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. μετά την άδικη ήττα που υπέστη το περασμένο Σάββατο από τον Αστέρα Καβάλας. Οι «πράσινοι» πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν μεθαύριο τους αντιπάλους τους στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας για να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος.
Ο Γιάννης Μπουτάκογλου «κάθεται» σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τις αποφάσεις της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. αναφορικά με τα δελτία των Τερζή και Καρακώστα.
Χορτομάρης και Σταμπουλής θα ενισχύσουν κανονικά το «τριφύλλι», ενώ το ίδιο θα κάνει και ο Τζουμαϊλής, από τον οποίο θα αφαιρεθούν αύριο τα ράμματα που έχει στη γάμπα, με τον νεαρό καλαθοσφαιριστή να ζητάει από τον προπονητή του να τον συμπεριλάβει στη δωδεκάδα.
Για τη μεθαυριανή συνάντηση με τον Αστέρα Καβάλας μίλησε στο aosbc.gr ο αρχηγός του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ., Γιώργος Χορτομάρης τονίζοντας τα εξής:
«Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα-τελικό το Σάββατο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το προηγούμενο Σάββατο ηττηθήκαμε 89-70 με έναν τρόπο λίγο άδικο και αυτό μας έχει πονέσει και μας έκανε αυτή την εβδομάδα να δουλέψουμε σκληρά για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε.
Πλέον ξέρουμε τον αντίπαλο και δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα που θα μας βοηθήσουν μεθαύριο να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στη Καβάλα τη Τετάρτη για να διεκδικήσουμε τη πρόκριση.
Ελπίζω να γίνει ένας καλός και τίμιος αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος.
Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας για φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.