Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Σέρρες : Bougatsa Days 2017 από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Bougatsa Days 2017Τα «μυστικά» της καλής ''Σερραϊκής Μπουγάτσας'' του
''Ακανέ Σερρών'' το ''Πονηρό Νιγρίτας'' και των Τοπικών Προιόντων του Νομού Σερρων θα ανακαλύψουν και φέτος οι επισκέπτες του τετραήμερου φεστιβάλ «Bougatsa Days 2017», .
(Στην οδό Δορυλαίου στο θεατράκι Σερρών δεν θα γινει λογο του εργου που κανει ο Τ.Α.Π) αλλα Στην πλατεια ελευθεριας για 5η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το φεστιβαλ που εχει γίνει ''θεσμος''. Ενας λόγος που γίνετε και φέτος και μας δινει δυναμη να συνεχίσουμε την ανάδειξη των προιόντων του νομού Σερρών ειναι η συμμετοχή του κόσμου όλα αυτά τα χρονια που αγάπησαν αυτήν την μεγάλη γιορτή των Σερρών το φεστιβάλ Μπουγάτσας και τοπικών προϊόντων “bougatsa Days festival”.
Το φεστιβάλ που θα διαρκέσει απο 19 οκτωβρίου ημέρα πεμπτη έως τις 22 οκτωβρίου 2017 ημέρα κυριακη διοργανώνει ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το Σωματείο Ζαχαροπλαστών-Μπουγατσοποιών νομου Σερρών.
Το πλούσιο πρόγραμμα της 4ήμερης εκδήλωσης περιλαμβάνει Σερραίους,Βούλγαρους και Σέρβους τεχνίτες Μπουγάτσας,ζαχαροπλάστες,εκθέτες από το νομό Σερρών με τοπικά προιόντα και Σερραικές επιχειρήσεις ,πανελλήνιους γνωστούς καλλιτέχνες, Dj, ταχυδακτυλουργούς,ξυλοπόδαρους ,λαϊκές και παραδοσιακές ορχήστρες, θέατρο σκιών, face painting, πολιτιστικούς συλλόγους του νομου, νεανικά συγκροτήματα και πολλά ακόμη δρώμενα.για τους μεγάλους και τους μικρούς μας φίλους με πολλές εκπλήξεις
στον χώρο θα υπάρχει και Λούνα Παρκ.
Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ KAI ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
*Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές καλέστε στο τηλεφωνο του Προέδρου Ζαχαροπλαστών Μπουγατσοποιών Νομού Σερρων Ηλία Γεωργιάδη τηλέφωνο 6996629335.
με εκτιμηση
ο Πρόεδρος
Ηλίας Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.