Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Δήμος Σερρών : Οι αντιπαλοι δημιουργουν λάθος εντυπώσεις

 


 

 Με πρωτοβουλία του προέδρου της δημοτικής επιτροπής Σερρών Νικου Κουφοτολη αποσύρθηκε το θέμα που αφορούσε την έγκριση αποζημίωσης 300 ευρω στην αντιδήμαρχο πολιτισμου για την συμμετοχή της από τις 4 ως τις 6 Ιουλίου στο 2ο Tourism Festival που διοργάνωσε στην Τούζλα, ο όμιλος Kourtidis Group .Το θέμα είχε αναδείξει η Λαϊκή Συσπείρωση εκφράζοντας ερωτήματα.

Η κ Παλαζη σε δηλώσεις για το θέμα τόνισε οτι αποφάσισαν με τον κ Κουφοτολη να αποσύρουν το θέμα ( ο πρόεδρος δεν ανέφερε οτι αποσύρει το θέμα κατόπιν συνεννόησης με την αντιδήμαρχο) . Γιατι δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις . Η Παλάζη δήλωσε οτι για να εκπροσωπήσει τον δήμο στην εκδήλωση θα έπρεπε να πάρει άδεια από τον δήμο και το ποσό ( επειδη προβλέπεται αποζημίωση των αιρετών  )  ήταν ενδεικτικό , αυτο ομως δεν σήμαινε οτι θα ελάμβανε αποζημίωση 300 ευρω. Κατηγορώντας την αντιπολίτευση οτι επιχειρεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις σε βάρος της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.