Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Τα κάνουν οι ΕΝΤΟΣ ..αλλα τα έκαναν και οι Σύμμαχοι

 


 

Αφοπλιστική η απάντηση του εντεταλμένης συμβούλου Δέσποινας Χατζηγαβριηλ στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την έκπτωση που δόθηκε για το έργο αποκατάστασης των ζημιών στο κολυμβητήριο .Όπου το έργο είναι 280.000 ευρω και δόθηκε έκπτωση 1.2% . Η διαδικασια ήταν με απευθείας διαπραγμάτευση με τους εργολάβους. Ο αντιδήμαρχος κ Γάτσιος μιλώντας στην συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής χαρακτήρισε την διαδικασια απευθείας ανάθεση . Η κ Χατζηγαβριηλ λοιπόν θύμισε στους Συμμάχους οτι τον Μαιο του 2023 έγινε ανάθεση έργου κόστους 200.000 ευρώ με έκπτωση μόλις 1.000 ευρω.

Ακαταμάχητο το επιχείρημα της δημοτικής συμβούλου , αφού τα κάναν οι Σύμμαχοι μπορούν να το κάνουν και οι ΕΝΤΟΣ .Εξάλλου αυτά υποσχόταν προεκλογικά και πήραν την ψήφο του Σερραίικου λαού . Οτι θα εφαρμόσουν τον τρόπο διοίκησης των Συμμάχων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.