Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Δήμος Σιντικης : Την απάντηση θα δώσει ο Κελαηδόνης

 



 10- 5- 5, 6/2+8 ,20 φορές το 15, 11+7 18 ,σύνολο 16, πρέπει να `ναι εντάξει ,λες να `χω λάθος, ας τα ξαναδώ
 
Τραγούδησε ο αείμνηστος Λουκιανός Κελαήδονης.
Και η εξίσωση του δημάρχου Γιώργου Τάτσιου σχετικά με τα πόσα χρήματα εξοικονόμησε ο δήμος .Αντικαθιστώντας τον εργολάβο πρασίνου με την πρόσληψη ανέργων μέσα από το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ 55+ .Φαίνεται οτι προκαλεί αντιδράσεις με πολλούς να το αμφισβητούν.
Ανάμεσα τους και ο κ Μιχάλης Μπουγιουκλης που είχε την εργολαβια πρασίνου μέχρι το τέλος του 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ 
 
Επειδή χάνονται τα σχόλια μου στην ανάρτηση σας με την οποία κατηγορείται την green MNT, συνεχίζω από εμένα…
Και πάμε…
 
Καλά κάνετε Tatsios Giorgos και με απαντάτε σαν δημότη και όχι σαν συνιδιοκτήτη της εταιρείας πρασίνου γιατί ως γνωστόν είναι διαφορετικό άτομο ο Μπουγιουκλής Μιχαήλ δημότης δήμου Σιντικής και άλλος ο Μπουγιουκλής Μιχαήλ συνιδιοκτήτης της εταιρείας πρασίνου.
 
 Κι εγώ έτσι θα σας απαντήσω, ως δημότη και όχι ως δήμαρχο. 
 
Γιατί στην αρχή μπερδεύτηκα… και νόμιζα εσείς τα λέγατε στο βίντεο αλλά μετά από τα σχόλια σας κατάλαβα ότι άλλος ήταν… ένας που σας μοιάζει πολύ… θα γινόταν άδικα παρεξήγηση.. 
 
Αυτός στο βίντεο έλεγε ότι η εταιρεία έπαιρνε 500.000 ευρώ το χρόνο, αλλά εσείς τον διορθώσατε και λέτε ότι δεν εννοούσε την μελέτη που έληξε αλλά την επόμενη μελέτη, η οποία δεν υπάρχει. Μετά πάλι αυτός στο βίντεο είπε ότι ο δήμος επιχορηγείται με 70% από την ΔΥΠΑ, αλλά εσείς πάλι τον διορθώσατε και είπατε όχι δεν είναι έτσι, αλλά κοστίζει στον δήμο περίπου 700 ευρώ τον μήνα ο κάθε εργάτης. Αναφέρθηκε επίσης στο βίντεο του ότι είναι 40 εργάτες, αλλά πάλι καλά που τον διορθώσατε και είπατε ότι είναι 26 και όχι 40..
Καλά που είστε εσείς και τον διορθώνετε αυτόν στο βίντεο. Μάλλον δεν τα γνωρίζει καλά…
Και τελευταία τι ανέβασε.. 933.000 ΘΑ στοίχιζε μια σύμβαση που ΘΑ έβγαινε – 436.800 το κόστος μισθοδοσίας των εργατών που πήρε μέσω ΔΥΠΑ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ο δήμος κερδίζει 500.000 ευρώ.
Καλά τα λέει αυτός στο βίντεο γιατί ως γνωστόν τα μηχανήματα δεν τα πλήρωσε ο δήμος με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 37.000 ευρώ αλλά τα έφερε ο Αη Βασίλης.. τα μηχανήματα δεν καίνε πετρέλαιο και βενζίνη αλλά νερό.. είναι καινούργιας τεχνολογίας.. και κάποια που καίνε πετρέλαιο, δεν θα το πληρώσει ο δήμος αλλά θα το κάνει δώρο ο σεΐχης του ΚΑΤΑΡ.. Και βέβαια αυτά δεν χαλάνε ποτέ και έτσι δεν θα χρειαστούν ποτέ αναλώσιμα και ανταλλακτικά… Ο Τσακ Νόρις τα κατασκεύασε…!!!
Σας είπα.. εδώ είμαι και θα περιμένω.. 1ον την μελέτη των 933.000 ευρώ για να δούμε τι θα περιλαμβάνει και 2ον τα στοιχεία βάσει των οποίων λέτε στον κόσμο ότι ο δήμος εξοικονόμησε 500. 000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.