Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Π.Ε Σερρών : Κάποιος να καθαρίσει τον χειμαρρο

 




Γραφαμε στις αρχές της εβδομάδας για τον καθαρισμό της κοίτης του χειμάρρου των Αγίων Αναργύρων, αποδίδοντας τα εύσημα για την ενέργεια της ΠΕ Σερρών, όμως λογαριάζαμε χωρίς τον… εργολάβο!

Διαπιστώσαμε μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής πως απομακρυνόμενοι από την γέφυρα του Τσέλιου (απ’οπου ληφθηκαν οι φωτογραφίες) αυτός που ανέλαβε τον καθαρισμό της κοίτης, εγκατέλειψε τα κομμένα δενδρύλλια και τους θάμνους μέσα στην κοίτη του χειμάρρου!!!


 

Τωρα λίγες ημέρες μετά αυτά ξεράθηκαν, δημιουργώντας από την μια εστία κινδύνου πυρκαγιάς, ενώ από την άλλη, αν ο χείμαρρος ξανα πλημμυρίσει να αποτελέσουν πρώτης τάξεως υλικό για να φράξουν την κοίτη του χειμάρρου σε κάποιο στενό σημείο και να… δημιουργηθούνε ξανά συνθήκες… πλημμύρας!!!

Ας φροντίσει ο αρμόδιος επιβλέπον το έργο να διορθωθεί η κατάσταση… Ειπαμε κι εμείς μια καλή κουβέντα και… διαψευσθήκαμε πανηγυρικά!!! (ας προσέχαμε)

 

 https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.