Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Σέρρες : Η ΟΕΒΕΣ στηρίζει και συμμετέχει στην κινητοποίηση των γιατρών του Νοσοκομείου

 




Η ΟΕΒΕΣΣ στηρίζει την κινητοποίηση των γιατρών του Νοσοκομείου Σερρών

Ψήφισμα στήριξης της κινητοποίησης της Ε.Ν.Ι.Ν.Σ. για το Νοσοκομείο Σερρών
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών, μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣΣ δηλώνουν δια της παρούσης επιστολής την απερίφραστη στήριξή τους στον αγώνα των μελών της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ν. Σερρών για τα προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου Σερρών.


Αναγνωρίζοντας τις σοβαρότατες παθογένειες που έχουν καταγγελθεί από την Ε.Ν.Ι.Ν.Σ., όπως και τη σοβαρότητα του αγώνα των νοσοκομειακών ιατρών και όλου του υγειονομικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Σερρών, καλούμε τα Σωματεία-μέλη μας να συμπορευτούν με την απόφαση της ΟΕΒΕΣΣ και να στηρίξουν με την παρουσία τους την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί από την Ε.Ν.Ι.Ν.Σ. την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 20:30 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.