Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Σερρες : Ευχαριστίες του 20ου Δ.Σ για την υποστήριξη των ομάδων του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό “F1inSchools”»


 

 

 

 «Ευχαριστίες για την υποστήριξη των ομάδων μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό “F1inSchools”»
Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών,
εκ μέρους των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου, θέλουμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την γενναιόδωρη χορηγία σας, προς τις ομάδες μας.
Η στήριξή σας στις Ομάδες του σχολείου μας - BoomFasters και Amazons Racing, που συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό F1inSchools για Δημοτικά Σχολεία, δείχνει το έμπρακτό σας ενδιαφέρον για τα εκπαιδευτικά δρώμενα της περιοχής μας και δημιουργεί συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές.
Ο φωτογραφικός εξοπλισμός που μας προσφέρετε θα μας βοηθήσει σ’ ένα μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων μας, έτσι ώστε να βελτιώσουμε το έργο μας και θα μας ωφελήσει στις μελλοντικές μας προσπάθειες

 Η συμμετοχή μας στον διαγωνισμό F1 in Schools αποτελεί μια πολύτιμη εμπειρία για τα μέλη των ομάδων μας. Μας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουμε τις δεξιότητές μας στην μηχανική, στην αεροδυναμική, στο σχεδιασμό, στην επίλυση προβλημάτων, στην προώθηση και διαφήμιση και στην ομαδική εργασία.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την γενναιοδωρία σας.
Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Αβραάμ Καραογλανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.