Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Σε ανοιχτή γραμμή Μισιρλης- Τερζης ????

 


 

 

 Δεν ηταν και οι καλύτερες οι  πολιτικές  σχέσεις που πρώην δημοτικου συμβούλου Βασιλη Τερζή με την δημοτική αρχη των Συμμάχων. Όμως όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος   όταν ο κ Τερζης ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από την κούρσα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου του 2023 .Τον είχε προσεγγίσει ο πρώην αντιδήμαρχος κ Μισιρλης ο οποίος του είχε προτείνει να ειναι υποψήφιος με την Συμμαχία .Αν και η συνεργασία δεν ευοδώθηκε ( ο σμπίρος επιμένει οτι αν υπήρχαν τουλάχιστον δυο μήνες ακομη  ο κ Τερζης θα φορούσε την φανέλα των Συμμάχων ) .Οι δυο άνδρες εξακολουθούν να διατηρούν καλες σχέσεις και να ανταλλάσσουν απόψεις για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα της δημοτικής αρχής .

7 σχόλια:

  1. Αυτός είναι ο Τερζής. Εκεί που έφτυνε εκεί θα πήγαινε. Έπαιξε όμως το παιχνίδι τους όσο μπορούσε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωθήκαμε και από τον μεν και από τον δε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να συμπληρώσω στο σχόλιο του " 3 Ιουλίου 2024 στις 5:46 μ.μ" ότι ο Τερζης στο τέλος έπαιξε το παιχνίδι υπέρ των Συμμάχων όσο μπορούσε καλύτερα, αλλά απέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιος λερωθεί, λερώθηκε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Τερζής δεν είναι Γκότσης, ομοίως δεν είναι Χράπας Ηλιοπούλου και Μπουρβάνης, πολύ περισσότερο δεν είναι Δούκας, Καδής, Παλάζη και Κουφοτόλης. Το απέδειξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ ο λουλουδοδικης όλα καλά;;; Που έβριζε παλαζη κατακεραυνώνε Μπάρμπι που την πήρε στον συνδιασμό λόγο της υπόθεσης κεδης;;; Τη λέτε βρε λίγο ντροπή και λίγο τσίπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το έστειλα από εχθές μα δεν το έβαλες, τι είναι προστατευόμενοί σου ή "χορηγοί". Το ξαναστέλνω λοιπόν αυτό που ξέρουν όλοι... "Ο κ. Τερζής δεν είναι Γκότσης, ούτε Χράπας, Δούκας, Ηλιοπούλου και Μπουρβάνης, πολύ περισσότερο δεν είναι Καδής, Παλάζη και Κουφοτόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.