Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Όταν θα .......Τότε θα

  


 

Σχετικά με την επιπλέον χρηματοδότηση για έργα  στο γήπεδο

Η διαπίστωση της ημέρας : Δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωρούν

 Το σχόλιο αναγνώστη 

Διαβάστε

Όταν θα βρεθούν παρόμοια και πολλαπλάσια κονδύλια και χρηματοδοτήσεις για τη σχολική στέγη και τα τεράστια προβλήματα ασφάλειας και υποδομών που αντιμετωπίζει. 


Όταν θα ενδιαφερθείτε αληθινά για τον πραγματικό αθλητισμό, αυτόν που κτίζει χαρακτήρες, συνήθειες και τρόπο ζωής, αυτόν που ξεκινά από την παιδική ηλικία. 


Όταν εξασφαλίσετε πόρους, για τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στον αύλειο χώρο του 4ου Γυμνασίου και Λυκείου. Εκεί που 600 παιδιά μαζί με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στερούνται καθημερινά την αξιοπρέπεια να αθληθούν σε έναν κατάλληλο χώρο. Ενώ παράλληλα το ίδιο γυμναστήριο θα εξυπηρετήσει τις τεράστιες ανάγκες των τμημάτων υποδομής των αθλητικών σωματείων της πόλης. 


Όταν θα ενδιαφερθείτε πραγματικά για το Δημοτικό (πρώην Εθνικό στάδιο), που πάνω από 500 αθλητές και Σερραίοι πολίτες το επισκέπτονται και το χρησιμοποιούν καθημερινά. 


Τότε θα σας πάρουμε στα σοβαρά.
Και επειδή δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με τα παραπάνω με τα χρήματα που βρήκατε γκρεμίστε το.
Θα είναι το πιο σοβαρό πράγματα που θα έχετε να κάνετε.
Θα σας μνημονεύουν όλες οι επόμενες γενιές διότι οι τωρινές σας βαρέθηκαν να μην πω σας σιχάθηκαν.
Κ. Βαρβάρα μετά το γήπεδο του Πανσερραϊκού, το καινούργιο!!! ασχοληθείτε και με το πρώην Διοικητήριο (το κτήριο της "Νομαρχίας"), αυτό που θα κάνετε Δημαρχείο...
Συ είπας...

2 σχόλια:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.