Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Όρκοι… “εραστών” της εξουσίας!!

 


 

 τι να προλάβουν να κάνουν τα καημένα τα παιδιά, τα έντιμα και νοικοκυρεμένα … και “αναγκάστηκαν” να ακολουθήσουν την… πεπατημένη του Αλέκου του πρώην, που ήταν κακός, διότι εκείνος το ήθελε, ενώ αυτοί… αναγκάσθηκαν!

γράφει η Δήμητρα Σαμαρά

22 Ιουνίου, μέρα Σαββάτο 7.30 το πρωί…

Μετατοπίστηκε η ώρα του καφέ και της συνάντησης… καύσωνες ανελέητοι γαρ…. στις 7 το πρωί απαξαπαντες παρόντες…ενδεδυμένοι καταλλήλως, κεκαλυμμένοι πλήρως απο την κεφαλήν μέχρι τα πόδια με ρούχα ανοιχτόχρωμα και καπέλο ανοιχτόχρωμο κι αυτό!

Καφές, δροσερό νερό – ευτυχώς σήμερα μας λυπήθηκε η ΔΕΥΑΣ μας! Ας την ευχαριστήσωμεν όλοι μαζί και ας προσευχηθώμεν δια την μακροημερευσιν παντός υπευθύνου και και δη της πρόεδρου αυτής….. ρίχνει την πρώτη δηλητηριώδη σταγόνα ο Πετρης…..και συνεχίζει …

– Για να μη ξεχνιόμαστε – κι όποιος ξεχνά την ιστορία και δεν μαθαίνει απ αυτήν αναγκάζεται να την ξαναζήσει, σαν σήμερα λοιπόν, 22 του Ιούνη του 1941 η ναζιστική Γερμανία επιτίθεται στην Σοβιετική Ένωση – η περίφημη επιχείρηση Μπαρμπαρόσα! Και ξεκίνησε ο μεγάλος πατριωτικός πόλεμος….. 27 εκ. οι νεκροί ….τα καλύτερα παιδιά του σοβιετικού λαού έπεσαν στις μάχες πολεμώντας το θηρίο…..Και το νίκησαν το θηρίο στο Βερολίνο – ο κόκκινος στρατός! τεράστια η συμβολή του που δεν πρέπει να ξεχαστεί και ουδόλως να υποτιμηθεί ….και οι αντιφασίστες όλου του κόσμου!

  • Μα δεν ηττήθηκε η μήτρα που το γεννά ….και ξανασήκωσε κεφάλι φορώντας αλλιώτικο κοστούμι και σέρνει την ανθρωπότητα στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο…
  • Εμείς όμως πάντα στην σωστή πλευρά της ιστορίας αδέρφια…κι απειλές δεν σηκώνουμε …. ακούς εκεί να μας πει ο γενειοφόρος διοπτροφόρος Λιβανέζος υπάνθρωπος πως δεν έχουμε καμιά δουλειά να συμμετέχουμε εκεί που συμμετέχουμε… ακούς εκεί να πιάνει στο στομαν του την Κυπρον μας, που τι κάνει η κακομοίρα βοηθά τους φίλους της να επιτεθούν στην πατρίδα του! Τους φίλους της ρε που της δίνουν με το τσουβάλι τους βαθμούς στην Γιουροβιζιον – είναι ευγνώμονες οι Κύπριοι κυβερνήτες της μεγαλονήσου!
  • θα σας σκίσουμε ρε όπως το ’74!- είπαν οι Ελλαδιτες ευρισκόμενοι στην ίδια την σωστή πλευρά της ιστορίας (γέλια)
  • μισός αιώνας πέρασε και μάθημα μηδέν .. οι ίδιες επιλογές…. θα μας μπλέξουν άσχημα αυτοί…βάζουν την χώρα στο στόμα του λύκου….μα θα μας προστατεύσουν οι προστάτες μας (γέλια) όπως το ’22 όπως το ‘ 74…..και δεν είναι για γέλια..
  • μας κοστίζει ακριβά βέβαια αυτή η “προστασία” και η άνευ όρων οσφυοκαμψια! Ο πρωθυπουργός Κυριάκος (πολύ θυμωμένος που του φυγαν 1 εκ. ψηφοφόροι) καλείται και δεν αρνείται λοιπόν ο Κυριάκος να δώσει 2 δισ. ευρω στον φίλο του Ζελέ – τον δικό του φίλο να εξηγούμαστε…. ο πρωθυπουργός την φίλια δεν την έχει στο γόνατο ιδίως όταν τα όβολα δεν βγαίνουν απο την δική του τσέπη αλλά απο την τσέπη την άδεια του λαού για τον οποίο δεν νοιάζεται σταλιά και το χει αποδείξει… ο ΦΠΑ δεν μειώνεται πεινάστε ελεύθερα “τα λεφτοδεντρα ξεράθηκαν” είπε ….για τον πόλεμο “λεφτά υπάρχουν”!
  • εμ 40 χρόνια φούρναρης μια αναθεσουλα δεν πήρες να σου μείνει λίγο λίπος για τα δύσκολα… κι ούτε έγινες επιβοηθητης! ( )
  • Επιβοήθηση: πρόσθετη βοήθεια. Δηλαδή υπάρχει βοήθεια και προστίθεται επιπλέον! Η οποία επιβοήθεια παρέχεται απο “ικανον” ημετερον ….προς εξοφλησιν παντός είδους γραμμάτιων…
  • και βόλεμα του ιδίου ημετέρου βεβαίως βεβαίως …. αμειβομένου δε επιπλέον απο τα γνωστά κορόιδα …
  • επιβοηθητης όπως επιβήτωρ, δηλαδή… (γέλια)
  • Εκτός απο τις κομματικές αργομισθίες (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ) υπάρχουν και οι δημοτικές …. διότι παν μεγαλοστελεχος και παντός είδους “ειδικός συνεργάτης” που σέβεται τον εαυτό του σιτίζεται απο αργομισθιαν και ουχί απο πραγματική εργασία!
  • είναι που δεν είμαι απ το Ζεφυρι (γελια)
  • διαβάσατε την απάντηση – λέμε τώρα- της δημάρχου! Ορκίζεται η καλή μας πως δεν κρύβεται κάτι το υποπτον!
  • Όρκοι εραστών της …εξουσίας! Διότι περί πολιτικού έρωτος πρόκειται και πάθους σφοδρού, που πηγάζει εκ της καρέκλας, όπως ακριβώς και του Αλέκου, του… πρώην! Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζουν ….την ίδια τακτική δείχνει η πρακτική τους ότι εφαρμόζουν…
  • Γνωστή η τακτική και αποτελεσματική …. αφήνουν τα πράγματα ως έχουν χωρίς να κάνουν τίποτα για να τα διορθώσουν …και στο παραπεντε επικαλούνται το “επείγον” και δικαιολογούν τις αναθέσεις!
  • Ένα εξάμηνο πέρασε από τότε που ανέλαβε η νέα δημοτική μας αρχή … τι να προλάβουν να κάνουν τα καημένα τα παιδιά, τα έντιμα και νοικοκυρεμένα … και “αναγκάστηκαν” να ακολουθήσουν την… πεπατημένη του Αλέκου του πρώην, που ήταν κακός, διότι εκείνος το ήθελε, ενώ αυτοί… αναγκάσθηκαν! (γέλια)
  • Εγώ πάντως αισθάνομαι πιο ασφαλής τώρα που έχουμε ένα νέο “ιδρυματία” – τιτάνα της σκέψης και της γνώσης, τον Αλέξη! Πρώην κι αυτός!
  • Θα δραστηριοποιηθεί ιδιαιτέρως, υποθέτω, στην γεωγραφία των νησιών του Αιγαίου και συγκεκριμένα: η Λέσβος είναι νησί με πρωτεύουσα την Μυτιλήνη…. λέει ο Πετρης ο θραξ ο δηλητηριώδης ενθυμούμενος την άγνοια του πρώην πρωθυπουργού και νυν ιδρυματουχου Αλέξη …
  • «Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι…οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι»
    αθάνατε κι επίκαιρε Σουρή!
  •  
  •  
  •  https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.