Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών: Επικοινωνιολόγος για τη συνεννόηση Διοικητικών, αυτοδιοικητικών ????

 



Μαθαίνουμε πως ο πρόσφατα (πριν ένα μήνα) προσληφθέν Ειδικός Συνεργάτης της Δημάρχου με σπουδές σε Πολιτικές Επιστήμες τοποθετήθηκε (του έδωσαν γραφείο ντε) στην… Διεύθυνση Οικονομικών!!!

Αν δεν κάνουμε λάθος (που δεν κάνουμε) ο Ειδικός Συνεργάτης στην σύμβαση που υπέγραψε με τον Δήμο Σερρών, αναφέρεται ό,τι το αντικείμενο εργασίας του (με βάσει και τις σπουδές του) θα είναι κατά σειρά:

  • 1)θέματα πολιτικού σχεδιασμού και σχεδιασμού επικοινωνιακής πολιτικής,
  • 2) συμμετοχή σε προγράμματα χρηματοδοτήσεων και
  • 3) επιβοήθηση διοικητικών διαδικασιών

από 13-5-2024 τις υπηρεσίες του στο Δήμο με την εν λόγω ιδιότητα.

Από όλα τα παραπάνω αντικείμενα το μόνο που μας …κολλάει για την τοποθέτησή του στην Διεύθυνση Οικονομικών είναι το… 1!!!

Προφανώς η νέα Δημοτική Αρχή είδε να δημιουργείται έλλειμμα συνεννόησης με τους υπαλλήλους και είπε να αξιοποιήσουν τον Ειδικό Συνεργάτη εκεί, γιατί ως γνωστόν: αν δεν υπάρχει αγαστή συνεργασία Αυτοδιοικητικών με υπαλλήλους έργο δεν παράγεται (βλέπε πως τα… “κατάφερε” ο Χρυσάφης).

Από την άλλη το να προσλάβεις Ειδικό Συνεργάτη για την “επιβοήθηση διοικητικών διαδικασιών” (μεταφορέα εγγράφων στην καθομιλουμένη) κομμάτι …κουτό (για τα προσόντα) και ακριβό μας βγαίνει ως Δήμος…

Τι να πούμε ΕΥΓΕ για ακόμη μια φορά (3η)!

ΥΓ. Στην φωτο του τίτλου ο …ήρωας της MARVEL Peacemaker (Ειρηνοποιός)…

 

 https://www.anexartitos.gr

2 σχόλια:

  1. Η επιβοήθηση διοικητικών διαδικασιών σημαίνει βοήθεια να μην καρφώνεται η μαγική ομάδα από τα συνεχή της λάθη. Κρίμα κ. Μητλιάγκα. Αλλά περιμέναμε από σας. Εσας ψήφισε ο κόσμος, όχι την "μαγική" ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ!!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.........ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.