Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Αγροτεμάχιο φιλετο μονο με 32 ευρω

 


 

 ΘΕΜΑ 10ο  στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλιου Σερρών ήταν : Λήψη απόφασης περί απ’ ευθείας ή με δημοπρασία, μίσθωση τμήματος του υπ’ αρ. 895Γ αγροτεμαχίου του αγροκτήματος Σερρών με σκοπό την καλλιέργεια ελαιόδεντρων
Εισηγήτρια: Η Αντιδήμαρχος κα. Μπάρμπα Μαγδαληνή

Το θέμα ειχε έλθει και σε παλιότερη συνεδρίαση αλλά αποσύρθηκε .Κατά την εισήγηση της η αντιδήμαρχος οικονομικών κ Μπάρμπα ενημέρωσε  το σώμα οτι το αγροτεμάχιο έχει ελιές οι οποίες φύτρωσαν μόνες τους και υπάρχει υποψήφιος ενοικιαστής. Μάλιστα σε σχετική ερώτηση έκανε γνωστο οτι βάση της νομοθεσίας το μίσθωμα ειναι 32 ευρώ ( τον χρόνο , τον μήνα δεν κατάλαβαμε ) . Μετα την αντίδραση του κ Κατιρτζογλου ο οποίος θύμισε στην αντιδήμαρχο οτι καλύτερα θα ήταν το αγροτεμάχιο να βγει σε δημοπρασία .Θέση που στην ουσία υποστήριξε και ο αντιδήμαρχος κ Γάτσιος .Το θέμα και πάλι αποσύρθηκε .

Βέβαια αναπάντητο έμεινε πως φύτρωσαν οι ελιές , ενώ φήμες τις οποίες δεν υιοθετούμε λένε οτι στο οικόπεδο έχει φυτρώσει και κτίσμα  .

ΥΓ :Η αντιδήμαρχος που ήταν εισηγήτρια του θέματος και τις δύο φορές , έχει επισκεφθεί το αγροτεμάχιο για να έχει εικόνα τι εισηγείται ???


 

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.