Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Σέρρες : Γκιουλέκας και Καραμανλής οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης

 




Στις εκδηλώσεις για την 111η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών θα παραστεί ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

 
 

Την Βουλή των Ελλήνων θα εκπροσωπήσει ο Βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
Ώρα 08:00: Έπαρση της σημαίας της πόλης.
Ώρα 10:00: Επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. κ. ΘΕΟΛΟΓΟΣ και θα παραστεί ολόκληρος ο ιερός Κλήρος της πόλεως.
Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κ Φανή Κεχαγιά Φιλόλογο του 2ου Γενικού Λυκείου Σερρών.
Ώρα 10:30: Μετάβαση στον Ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην πλατεία Ελευθερίας.
Έναρξη τελετής.
Επιμνημόσυνη δέηση.
Ώρα 10:30: Κατάθεση στεφανιών από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, την Δήμαρχο Σερρών, τον Συνταγματάρχη – Διοικητή 10ου Συντάγματος Πεζικού,τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων
Αξιωματικών Ν. Σερρών, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Σερρών, τον Πρόεδρο της Λέσχης Καταδρομέων Σερρών, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, τους εκπροσώπους όλων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων που εδρεύουν στο νομό, τον εκπρόσωπο των
Μακεδονομάχων, τους Προέδρους Επαγγελματικών Οργανώσεων και Συλλόγων, τον εκπρόσωπο του Ομίλου ΟΡΦΕΑ Σερρών « Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ» και τον εκπρόσωπο
των Σερραίων Θεσσαλονίκης.
• Σιγή ενός λεπτού
• Εθνικός Ύμνος
• Τέλος τελετής
Ώρα 11:00: Παρέλαση των σπουδαστών, μαθητών, οδηγών, Εφέδρων Αξιωματικών, Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Πολιτιστικών Συλλόγων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μετά την παρέλαση θα δοθεί δεξίωση προς τιμή του Λαού και των Αρχών στο Δημαρχείο Σερρών.
Ώρα 20:30: Υποστολή της Σημαίας της πόλεως.
Τον εορτασμό θα πλαισιώσουν εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

 https://www.serrespost.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ώρα 10:30: Μετάβαση στον Ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην πλατεία Ελευθερίας. Μόνο στό ονομα "Ελευθερίας". Ενας ρυπαρός και σκοτεινός σκουπιδότος, ξεραϊλα παντού, κατεστραμμένοι οι προβολείς τού Ανδριάντα, λειψά τά λευκά πετραδάκια τού Μνημείου (τα παίζουν τα παιδάκια μπάλα καί τα κάνουν "τέρμα" ολημερίς μπροστά στούς χαχανίζοντες και αφελείς "γονείς", αφίσες ληγμένων εκδηλώσεων κρέμονται ξεχασμένες στόν περιβάλλοντα χώρο, ΟΛΑ τα πλακάκια τής "Πλατείας" σπασμένα, κατεστραμμένα ή τρύπια από αλόγιστες χρήσεις, συνθήματα χουλιγκάνων ΦΙΛΑΘΛΩΝ τύπου ανόητου «ντρίπ» προκαλούν τάση εμετού, δέντρα αειθαλή, φυλλοβόλα, κονωφόρα, πλατύφυλλα ΟΛΑ "άρρωστα", παγκάκια ακαλαίσθητα, ξεχαρβαλωμένα, αβαφα και ξεθωριασμένα κλπ. Γενικώς όλα "βαδίζουν" ΕΛΕΥΘΕΡΑ οπως η παλιά και η νέα δημοτική αρχή δηλαδή δεξί χέρι δεξί ποδάρι. Επιτέλους Σερραίοι -ες ΑΓΑΠΗΣΤΕ την πόλη σας κι αφήστε τα πολιτικά σας παιχνίδια και τα παχιά -στούς πανηγυρικούς σας- λόγια μέ τα βολεμένα κομματόσκυλα. Δέν ντρέπεστε ΛΙΓΟ πού είστε τελευταίοι ΠΑΝΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.