Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Σέρρες : Έλεος και κατάντια

 

 

 

 

 

 Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα και για να το ¨¨γιορτάσουν ¨¨ κάποιοι ανόητοι είπαν να ¨¨βάψουν ¨¨ το κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία του Συλλόγου ΑΚΡΙΤΩΝ Επταμυλων

Διαβάστε το  ¨¨ευχαριστώ ¨¨ του προέδρου Παύλου Καρυπιδη για την ¨¨εικαστική παρέμβαση ¨¨ των ανεγκέφαλων :

 Έλεος και κατάντια !!!! 



Αλήθεια ποιός μπορεί να μας σώσει από αυτούς τους "εξαίρετους καλλιτέχνες" ????!! 

Μήπως οι αρμόδιες υπηρεσίες , οι ομάδες , οι οργανωμένοι φίλαθλοι , η αυτοδιοίκηση έχουν άποψη για την αντιμετώπιση του παρακμιακού αυτού φαινόμενου ????!! 


Εντέλει αξίζει να το βάψουμε και να αποκαταστήσουμε την εικόνα του κτηρίου και για πόσο θα μπορούσε να παραμείνει καθαρό ????!! 


Πραγματικά είμαστε σε απόγνωση απέναντι σε αυτή την εικόνα ντροπής την οποία αντικρίζουν εκατοντάδες κόσμος κάθε μέρα που περνάει από το σημείο αυτό και ιδιαίτερα μικρά παιδιά !!!!! Κρίμα !!!!

1 σχόλιο:

  1. εχουν βαψει και σε αλλα σημεια της πολης.δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να βλεπουμε και εμεις και τα μικρα παιδια της βλακειες που γραφουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.