Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Από το ΝΑΙ στο ΟΧΙ ένα ψηφοδέλτιο δρόμος

 


 

 

Τα όσα είπε η δήμαρχος Βαρβαρα Μητλιαγκα στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου δεν έμειναν αναπάντητα από τον πρώην δήμαρχο κ Αλέξανδρο Χρυσαφη κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην Βούλα Αγκαθά για το ΔΙΚΤΥΟ .Απαντώντας στον ισχυρισμό της κ Μητλιαγκα που Χαρακτήρισε την δημαρχιακή του θητεία ως αποτυχημένη .Ο κ Χρυσαφης θύμισε οτι επι 3,5 χρονια η κ Μητλιαγκα με την ψήφο της στήριξε κατά 99% όλες τις προτάσεις της δημοτικής αρχής , μην προβάλλοντας αντιρρήσεις ή ενστάσεις επι των πεπραγμένων της θητείας του. Από τις αρχές του 2024 η κ     Μητλιαγκα πέρασε στην τακτική του Οχι σε όλα είπε ο κ Χρυσαφης .Σημειώνοντας οτι αυτοί η αλλαγή στάσης έγινε γιατι η κ Μητλιαγκα ( που μέχρι τα τέλη του 2022 δήλωνε υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , αποφάσισε να αλλάξει πολιτικό στίβο και να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση

3 σχόλια:

  1. Λοιπόν για να τελειώνει κι αυτό το παραμύθι σου αλεκο. Όταν κάποιος ανήκει σε μια παράταξη έχει την υποχρέωση να πειθαρχεί με την εκάστοτε γραμμή της παράταξης του. Η κ. Μητλιαγκα ήταν στον συνδυασμό του φίλου σου του φωτιαδη ο οποίος δε σου έκανε καμία κριτική ποτε. Αφού ο φωτιαδης έφυγε και η κ. Μητλιαγκα έκανε νέο συνδιασμο στον οποίο ήταν επικεφαλής ξεκίνησε να σου κάνει αντιπολίτευση. Δηλαδή τι ακριβώς περίμενες; Κατηγορείς τους συμβούλους ενώ είχες καπαρώσει τον αρχηγό; Σοβαρά τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ο Χρυσάφης είπε, ότι η Μητλιαγκα στην προηγούμενη δημαρχιακή θητεία, που ήταν στην αντιπολίτευση, στήριξε με την ψήφο της το 99% των προτάσεων της δημοτικής αρχής του Χρυσάφη, άρα και τις απευθείας αναθέσεις του Χρυσάφη. Τώρα, ο Χρυσάφης δεν ψηφίζει τις απευθείας αναθέσεις που φέρνει προς ψήφιση η Μητλιαγκα, αλλά και γενικότερα δεν ψηφίζει τα περισσότερα θέματα που φέρνει η Μητλιαγκα. Ο κύριος αυτός με τα ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΦΕΣΙΑ όλα αυτά τα κάνει γιατί έχασε τις εκλογές. Δεν μπορεί να το ξεπεράσει αυτό το θέμα. ΕΤΡΕΧΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΉΡΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:03π.μ. χειρότερα τα έκανες!!!
    «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα, τα καθήκοντα μου». Αυτός είναι ο όρκος στον οποίο ορκίζονται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
    Στη δική σου ηθική και Δημοκρατία προέχει η παραταξιακή πειθαρχία. Να στέλνουμε τότε στα Δημοτικά και Διοικητικά συμβούλια μόνο τους επικεφαλής, θα γλυτώσουμε και από την ειδική αποζημίωση όλων των άλλων.
    Η αξιότιμη κ. Μητλιάγκα λοιπόν διαφωνούσε 4 χρόνια αλλά πειθαρχούσε στην γραμμή της παράταξης και όχι στον όρκο της. Και ποια ήταν η γραμμή της παράταξης; "μουγκοί και συνδιαλλαγή".
    Όταν αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές και σε όλη την προεκλογική περίοδο και αφού εκλέχτηκε, στις 8 του Οκτώβρη, παρέμεινε βέβαια μέλος της παράταξης, έως της 31 Δεκεμβρίου 2023. Μήπως ανεξαρτητοποιήθηκε ή παραιτήθηκε και δεν το πήραμε είδηση. Μαλλιά κουβάρια τα έκανε 4 χρόνια και συνεχίζει γιατί δεν μπορεί να το υποστηρίξει και αυτή και οι συνεργάτες της. Προσοχή, δε λέω πως ο Χρυσάφης ήταν καλός, κάθε άλλο, απλά η κ. Μητλιάγκα δε μπορούσε και δε μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.