Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : ¨¨ Πως τους πετσόκοψε έτσι ¨¨ ????

 




 Σε συνεχές σφυροκόπημα κατά της δημοτικής αρχής  εξελίχθηκε η συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής .Με αφορμή το θέμα της μελέτης για το κολυμβητήριο - προπονητηριο. Ο  πρώην αντιδήμαρχος Βασίλης Χρυσανθιδης έθεσε μια σειρά ερωτημάτων τα οποία ουδείς από την πλευρα την δημοτικής αρχής κατάφερε να απαντήσει πειστικά .Με την δήμαρχο κ Μητλιαγκα να τον καλεί μετά το τέλος της συνεδρίασης στο γραφείο της προκειμένου να τον ενημερώσει .

 

 


 

9 σχόλια:

  1. Κύριε Γατσιο, είστε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για να απαντήσετε στις ανούσιες, φλυαρες και καθαρά διαδικαστικου τύπου παρατηρήσεις του φίλου σας Χρυσανθιδη, ο οποίος όλη την ημέρα πίνει καφέδες στο γραφείο σας. Γιατί δεν του απαντάτε σε αυτά τα θέματα της αρμοδιότητας σας, όπως είναι το κολυμβητήριο;
    Κύριε Γατσιο απομάκρυνε τον Χρυσανθιδη από κοντά σου. Να ξέρεις σε πλησιάζει για να κάνει κακό στην παράταξη σας. Μην τσιμπάς. Το ποιόν αυτού του ανθρώπου το γνωρίζει πολύ καλά ο αθλητικός κόσμος των Σερρών, αλλά και πολλοί Σερραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σείς δε παίζεστε. Ο τύπος ομολογεί ότι πήρε τηλέφωνα για να γίνουν εργασίες σε γνωστούς του. Εργασίες αξίας 360 χιλιάδων ευρώ. Η δικαιολογία του ήταν ότι δε θα έπαιζε ο Πανσερραϊκός στο γήπεδο. Μη σώσει και παίξει Βασιλακη. Και αυτός ο τύπος σας κάνει μαθήματα νομιμότητας; Πραγματικά πως τον ανέχεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χρυσάφης, μέσω του δικομανη Χρυσανθιδη, πολεμάει τον Κουφοτολη, γιατί ο Κουφοτολης στην προηγούμενη δημαρχιακή θητεία, που δεν ήταν στο δημοτικό συμβούλιο, " περιποιουνταν" τον Χρυσάφη με κάτι ωραία άρθρα που έγραφε. Τώρα ο φτωχός Χρυσανθιδης προσπαθεί με την μιζερη αντιπολίτευση που κάνει να εκδικηθεί τον Κουφοτολη. Έχουν μεγάλο πόνο οι συμμαχοι και το serresbomb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσανθίδης το έναπέμπτο της αντιπολίτευσης που κάνει τώρα να έκανε στον Χρυσάφη σήμερα θα ήταν αντιδήμαρχος με αξιοπρέπεια. Προτίμησε όμως να το παίξει δεκανίκι του θεωρώντας πως ελέγχει την Βαρβάρα που ψήφιζε σε όλα ναι τότε. Η Βαρβάρα τους την έφερε, είναι σήμερα δήμαρχος λόγω συγκυριών, αποκλειστικά και μόνο γιατί κανείς δεν ήθελε Χρυσάφη και ο Βασίλης την βλέπει και αφρίζει. Τώρα θα την γλεντάει αλλά από την πλευρά της αντιπολίτευσης για μία ακόμη φορά, οπότε τι να το κάνεις... Φυσικά ανάκαμψη των Συμμάχων όσο και αν το ονειρεύεται ο Χρυσάφης δεν πρόκειται να υπάρξει, οπότε ...καληνύχτα σε όλους! Η Βαρβάρα πάει ήδη κατά διαόλου και μαζί της ο Δήμος Σερρών. πέντε χρόνια θα περνάμε από την διασωλήνωση στην αφασία στις Σέρρες. Την άλλη φορά μαζική, ολοκληρωτική απαλλαγή από όλους και όλα, εκτός μεμονομένων εξαιρέσεων. Να πάτε σπίτια σας και σύμμαχοι και εντος που ένας της προκοπής δεν έχει βρεθεί εκεί μέσα, πλην Γάτσιου.
    το έχετε καταλάβει Σερραίοι, πόσο κακό έγινε με την κομματική ψήφο το 2019 στον Δήμο; Καταλάβατε τί έγκλημα κάνατε που ψηφίσατε κομματικά τότε; Η τοπική ΝΔ επέλεξε λάθος πρόσωπο και σήμερα έχουμε δ.α. ότι ναναι για μία ακόμη φορά επειδή δεν ήθελαν οι σερραίοι να συνεχίσει το λάθος πρόσωπο. Αυτό πληρώνουμε από το 2019 έως και το 2028. Το 19 πανηγύριζε το Γραφείο και η ΝΔ, το 23 το ΠΑΣΟΚ και το Τάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιο πετυχημένη παρουσία στη τοπική αυτοδιοίκηση στις Σέρρες τη τελευταία 5ετια είναι η Σωτηρία Πάνου. Έργο, ουσία, καλή συμπεριφορά στους δημότες, ακούραστη.

      Διαγραφή
  5. Ρε άντε που κάνει και υποδείξεις νομιμότητας ο χρυσανθιδης. Εκεί φτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήστε του επιτέλους. Ας τον βάλει κάποιος στη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χρυσανθιδης είναι ενας πολύ λίγος, ελάχιστος, δημοτικός σύμβουλος, που πολύ απλά βαράει τενεκεδες για να κάνει θόρυβο. Ειναι τελείως άδειος για να καταθέσει τεκμηριωμένες προτάσεις και σοβαρό πολιτικό λόγο. Έχει κάνει ζημιά στον Δήμο Σερρών με την παρουσία του τόσα χρόνια και συνεχίζει να κάνει ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.