Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Λύθηκε το θέμα των τραπεζοκαθισματων ..σειρά παίρνουν τα αδέσποτα

 



 

Σε αυστηρούς ελέγχους για το θέμα των αδέσποτων θα προχωρήσει ο δήμος Σερρών .Όπως έκανε γνωστο ο αντιδήμαρχος κ Μιχτσογλου ο οποίος μίλησε στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ .Τις επόμενες ημέρες θα γίνονται έλεγχοι ώστε να διαπιστωθεί ποια από τα οικόσιτα  ζώα έχουν ¨¨τσιπαριστει ¨ όπως οφείλουν οι ιδιοκτήτες τους .Ενω και στα αδέσποτα που περιφέρονται εντός πόλης και χωριών θα γίνει έλεγχος και για όσα βρεθούν οι ιδιοκτήτες τους θα κινηθεί η σχετικά διαδικασια .

Εμείς θεωρούμε οτι αν η δημοτική αρχη χειριστει το θεμα όπως αυτο των τραπεζοκαθισματων η επιτυχια ειναι εκ των προτέρων εξασφαλισμένη

2 σχόλια:

  1. Σίγουρα πάντως προς το παρών αυτοί είναι λίγο χειρότεροι από τους άλλους. Καμία προκοπή και πρόοδο σε τπτ. Εκείνη η συνάντηση με τους εστιάτορες γιατί έγινε δεν κατάλαβα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μιχτσογλου είχαμε την εικόνα για σένα, ότι είσαι παλληκάρι και δεν φοβάσαι τίποτα. Τι γίνεται με τα τραπεζοκαθισματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.