Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Δήμος Βισαλτίας : Πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων

 


 
 
 
Η αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκαλούν τα ζώα συντροφιάς που -για διάφορους λόγους- εγκαταλείφθηκαν σε πολλές περιοχές του Δήμου Βισαλτίας ήταν μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής της κυρίας Βάνας Πλιάκου.
Στο πλαίσιο αυτό, ακολουθώντας τα όσα ορίζει ο νόμος 4830/2021, για το «Πρόγραμμα ΑΡΓΟΣ», η Δημοτική αρχή, με αίσθημα ευθύνης, κίνησε άμεσα όλες τις διαδικασίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, από την ανάληψη των καθηκόντων της, δρομολόγησε την υλοποίηση του σχεδίου αντιμετώπισης που εκπόνησε.
Η πρώτη φάση ξεκίνησε με την υπογραφή σύμβασης και την ανάθεση της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων στην επιχείρηση AVsoft της κυρίας Πασχαλίας Αυγέρη και σήμερα 20/05/2024 επιθεωρήθηκε και εγκρίθηκε το μέσο (όχημα) και ο τρόπος με το οποίο θα γίνεται η περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.