Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Ο ΠΑΟΚ και η αποχώρηση της Συμμαχίας

 





Κατά την έναρξη της  Ειδικής Συνεδρίασης (Λογοδοσία Δημάρχου) του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, αποχώρησε η Συμμαχία Σερραίων με τον κ.Χρυσάφη να καταγγέλλει “μη τήρηση νομιμότητας” επί της διαδικασίας της Ειδικής Συνεδρίασης.

 

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Χρυσάφης δήλωσε πως δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες ημερομηνίες, με την Βαρβάρα Μητλιάγκα να απαντάει πως υπάρχουν ασάφειες στον κανονισμό αλλά τηρήθηκαν όλα όσα προβλέπονται.

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένα σχόλιο από Δημοτικό Σύμβουλο, που άφηνε υπονοούμενο πως η παράταξη Χρυσάφη αποχωρεί για να πάει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού, η οποία διεξαγόταν την ίδια ώρα… ενώ στη συνέχεια η φράση αναπαρήχθη από τη Δήμαρχο και άλλους δημοτικούς συμβούλους, προκαλώντας γέλια στην αίθουσα…

 Τόσο ο κ.Χρυσάφης, όσο και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Μισιρλής, δήλωσαν σφοδρά ενοχλημένοι από το σχόλιο, ενώ η Δήμαρχος σε δήλωσή της, είπε πως ήταν στιγμή χαλαρότητας στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως συμβαίνει πολλές φορές.

 


 

 https://www.serrespost.gr

2 σχόλια:

  1. Εάν νομίζουν ότι όλα είναι στιγμές χαλάρωσης και παιδική χαρά ας πάνε σπίτια τους.άλλωστε έτσι συμπεριφέρεται 5μηνες τώρα, δήμαρχος φωτογραφίες γελακια και αλαζονεία στο φουλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άθλιοι πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.