Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Έτειναν Χείρα φιλίας στην δήμαρχο

 


 

Συνάντηση εργασίας ειχε η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών.Μου ψιθύρισε ο σμπίρος , οτι η δήμαρχος ¨¨δέχθηκε επίθεση φιλίας ¨¨   τόσο από τον πρόεδρο της Ένωσης κ Τσιλιακουδη ( που ήταν υποψήφιος με την παράταξη της Συμμαχίας . Όσο και από τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ κ Κοτσαμπα ( που στήριξε Συμμαχία ) .Οι οποίοι έδωσαν  διαβεβαιώσεις οτι επιθυμούν στενή συνεργασία με την δημοτική αρχή. Τονίζοντας οτι οι εκλογές ανήκουν στο παρελθόν

1 σχόλιο:

  1. Χείρα φιλίας εκ του πονηρού για να γίνεται η δουλίτσα τους, βλ. τραπεζοκαθισματα σε απαγορευμένους χώρους, υπέρβαση ορίων χωροθέτησης, υπέρβαση αριθμού εγκεκριμένων και πληρωμένων τραπεζοκαθισματων, καθυστερήσεις πληρωμών, διαγραφή προστίμων ...... Φυσικά δεν ισχύει για όλους, αλλά δυστυχώς θα πω, για τους περισσότερους. Κυρία Δήμαρχε να ξέρετε σας ψηφίσαμε για να εκλείψουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.