Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : Δείχνουν την πόρτα εξόδου σε πρώην βουλευτή

 


 

 

 

 Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 

Από τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή της Λιμνουπολης αντλεί το θέμα του το νέο παραμύθι του σμπίρου .Όπως μου  το διηγήθηκε ο σμπίρος σε  νέα κομματική οργάνωση δεν είδαν με καλό μάτι την προσχώρηση  πρώην βουλευτή που είχε εκλεγεί ( στο παρελθόν ) στο κοινοβούλιο της Λιμνουπολης   με συγγενή ιδεολογικά  πολιτικό φορέα. Η προσπάθεια τους ( μπας και αποχωρίσει ) να τον κρατήσουν στον πάγο . Δεν φαίνεται να τον ενόχλησε , αφού τους αγνόησε και με το καλημέρα άρχισε να παρεμβαίνει παντού θέλοντας να έχει τον πρωτο και τον τελευταίο λόγο  .Μεταξύ σοβαρού και αστείου  πρότειναν  σε στελέχη του κόμματος από το οποίο έφυγε να τους τον επιστρέψουν  .Πρόταση που έπεσε στο κενό αφού έλαβαν την απάντηση οτι τους τον χαρίζουν .

Πλέον ο κύβος ερρίφθη και πολύ σύντομα θα του δείξουν την πόρτα της εξόδου. Αφού θεωρουν οτι μόνο ζημιά τους κάνει  

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

 

1 σχόλιο:

  1. "πόρτα εξόδου" στα τούρκικα: "çıkış kapısı", στην κοινή ελληνική: "στα τσακίδια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.