Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Σέρρες: Διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για βαριά σκοπούμενη βλάβη για τους ξυλοδαρμούς στη Νιγρίτα

 




Με την αναβάθμιση της κατηγορίας από πλημμεληματικού χαρακτήρα για σωματική βλάβη  σε κακουργηματικού χαρακτήρα βαριάς σκοπούμενης βλάβης συνεχίστηκε στο Πρωτοδικείο Σερρών η υπόθεση που αφορά  την συμπλοκή μεταξύ μαθητών και δύο ενηλίκων  που σημειώθηκε στη Νιγρίτα το βράδυ της 25ης Μαρτίου έξω από  τα ΚΤΕΛ  και είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό 2 μαθητών εκ του οποίου η κατάσταση του ενός είναι αρκετά σοβαρή και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση του. Η ιατρική έκθεση που ήρθε από το νοσοκομείο έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο των δύο θυμάτων Αλέξανδρο Τζιάγκαλο οι γονείς των θυμάτων βρίσκονται ακόμη σε σοκ .


Το παιδί που νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη φέρει κάταγμα στο μέτωπο  το οποίο πιθανότατα να προκλήθηκε με μεταλλικό αντικείμενο χωρίς όμως ακόμη να έχει διευκρινιστεί. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

 Ο Δικηγόρος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων Δημήτρης Καλαϊτζής ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση διερευνάται ακόμη και αναμένουν να λάβουν γνώση της δικογραφίας εντός των επομένων ημερών. Σύμφωνα με τον κ. Καλαϊτζή οι γονείς των κατηγορουμένων είναι σε επικοινωνία με τους γονείς των θυμάτων εκφράζουν την  συγνώμη τους και δηλώνουν στο πλευρό τους. 

 Στο ίδιο μήκος δηλώσεων λόγω της ανηλικότητας ενός εκ των κατηγορουμένων κινήθηκε και η έτερη δικηγόρος Πετρούλα Παπαδοπούλου τονίζοντας ότι θα πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και ότι θα είναι σε  θέση να μιλήσει αφού λάβει γνώση της νέας δικογραφίας.

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 

 https://epiloges.tv

 

1 σχόλιο:

  1. Από που να πιάσεις αυτά που γράφει η συντάκτης; Από το ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα , ενώ μετά μας λέει ότι η υπόθεση πάει στον ανακριτή ή από το γεγονός ότι δεν ξέρει το κατηγορητήριο . ( από επικίνδυνη σωματική βλάβη αναβαθμίστηκε σε κατηγορία βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης) όταν πιάνεται την πένα και γράφεται να είστε προσεχτικοί γιατί απευθύνεστε και σε κόσμο που γνωρίζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.