Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Ελληνική Λύση Σερρών : Γενικώς και αορίστως

 




Στις Σέρρες περιόδευσε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ο  Ευρωβουλευτής της «ΕΛΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» Μανώλης Φράγκος. Αναφέρθηκε κυρίως στα αγροτικά προβλήματα, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

«Η κυβέρνηση αδυνατεί και δεν θέλει να ελέγξει την αισχροκέρδεια για να έχει αυξημένα δημόσια έσοδα από την φορολόγηση», δήλωσε μεταξύ των άλλων. Συμπλήρωσε ότι τα πλεονάσματα δεν προκύπτουν από την οικονομία και την ανάπτυξη της.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ευρωβουλευτής το «Σ.Θ.» του έθεσε ορισμένα ερωτήματα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς το θασοκ το σφύριζα και προπάντων το κκε του ατέρμονος όχι σε όλα, δίνουν πολλαπλές και βιώσιμες λύσεις για τα αγροτικά θέματα.Ασε που η 41τακατο του περίφημου αχαστου Κούλη δίνει λύσεις κόλαφο στα άλυτα αγροτικά με τοποθέτηση Φ/β μέχρι και στις οροφές των αντλιοστασιων των κάμπων.Ρεζιληδες οσφυοκαμπτες σμπιροι και λοιποί "ειδικοί" επί παντός επιστητού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει φίλε μου. Η Λύση θα κάνει παρτυ στις Σερρες. Μέχρι και 2ο κόμμα έχει ελπίδες να βγει πλέον

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.