Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Ο πρόεδρος ¨¨εξέθεσε ¨¨ τους Συμμάχους

  


 

Αλλαγή φρουράς στην δημοτική επιχείρησή ύδρευσης και αποχέτευσης  του δήμου Σερρών .Κατά την διάρκεια παράδοσης παραλαβής ο πρώην ( πλέον πρόεδρος ) Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος παρέδωσε στην νέα πρόεδρο ( και δήμαρχο ) κ Βαρβάρα Μητλιαγκα πλήθος φακέλων.Των έργων που υλοποιεί η θα υλοποιήσει η επιχείριση .Και ένα πολυσέλιδο ενημερωτικό σημείωμα με τις εκκρεμότητες και τις προτεραιότητες  της επιχείρησης.. Κάτι που σχολιάστηκε ευμενώς από την Μητλιαγκα η οποία όμως δεν έχασε την ευκαιρία να ¨¨ρίξει το καρφί της ¨¨ στο πρώην δήμαρχο .Αφού τόνισε ότι κάτι ανάλογο με τον κ Χαλκιόπουλο δεν έκανε ο κ Χρυσάφης.

 ΥΓ : Θυμιζουμε οτι η κ Μητλιαγκα προ ημερών έκανε λόγο για μη ομαλη μετάβαση στον δήμο .Λέγοντας οτι ο προκάτοχος της ούτε την ενημέρωσε , αλλά και οι φάκελοι που υπήρχαν ήταν όλοι άδειοι

1 σχόλιο:

  1. Χαλκιόπουλε μου θυμίζεις εκείνα τα άτομα, άνδρες και γυναίκες κυρίως, που εκεί κοντά στο τέλος πιάνουν στασίδι στις εκκλησίες, με μεγάλους σταυρούς και μετάνοιες για να συγχωρεθούν. Βάρβαρα, εσύ κυρία μου δεν ήσουν 4 χρόνια στην Οικονομική Επιτροπή; εκεί δεν παίρνονταν όλες οι αποφάσεις; εκεί δεν τα ψήφισες όλα; Τι ενημέρωση θέλεις; ΔΕΥΑΣ ήταν ο Γάτσιος, ΔΗΠΕΘΕ η Δρίγκα, ΚΕΔΗΣ η Παλάζη, ΟΠΑΚΠΑ ο Νάσος Παπαδόπουλος. Νοέμβριο, Δεκέμβριο τι κάνατε; Εκλεγμένοι ήσασταν, είχατε πρόσβαση σε όλα, αλλά 4 χρόνια ξυνόσασταν και τώρα σας έπιασε η πραγματική φαγούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.