Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Αυτη και αν ειναι τοξικη αντιπολίτευση

 


 

 Κείμενο : Παναγιώτης Κοτρώνης

• Δεν μπορώ, θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι αντιδήμαρχοι του τέως Δημάρχου κ. Χρυσάφη διαμαρτύρονται έντονα ( όπως τους είδα σε Τοπικό Τηλεοπτικό Σταθμό), επειδή η νέα δημοτική αρχή δεν φέρνει ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ για τα θέματα που συζητιούνται και επίσης φέρνει ξαφνικά θέματα ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ.
Ποιοι αυτοί που:
1. Στα 5 χρόνια της θητείας τους ποτέ και σε κανένα θέμα που συζητιόταν στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στα υπόλοιπα Όργανα του Δήμου, δεν έφεραν ποτέ μα ΠΟΤΕ καμία απολύτως εισήγηση
2. Έφερναν θέματα για συζήτηση ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή
Δεν περιμένατε τουλάχιστον να περάσουν δύο – τρία χρόνια, μπας και ξεχάσουμε τη δική σας τακτική;
Αυτή κι αν είναι ΤΟΞΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ


 

6 σχόλια:

  1. θα μας πεις που εβαλες υποψηφιος και βγηκες??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ´ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ!!!!!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία εικόνα χίλιες λέξεις...Ο πρώτος από αριστερά διαβάζει και δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα....Ποιους στέλνουμε στο δημοτικό συμβούλιο να μας εκπροσωπούν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι είναι κύριε Κοτρώνη, ξεκατίνιασμα για το θεαθήναι, όταν οι ίδιοι άλλα λέγανε όταν ήταν στις καρέκλες της εξουσίας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα φαντάσματα του παρελθόντος(σύμμαχοι) δεν μπορούν να διαχειριστουν την ήττα τους. Οι άνθρωποι του χθες μόνον τοξικοτητα θα βγάζουν, διότι δεν είναι ικανοί για κάτι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσανθιδης, Μισιρλής και Χρυσάφης θα μας χορτάσουν με ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ και ΨΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.