Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Οι δημοσκόποι βλέπουν εκλογές μιας Κυριακής

 


 

 Έχουμε και αυτοδιοικητικες εκλογές σε 5 μήνες να μην το ξεχνάμε γιατι με τις διπλές εθνικές εκλογές πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Μαθαίνω οτι προσφάτως για τον δήμο Σερρών έτρεξε δημοσκόπηση. Η οποία δεν παραγγέλθηκε από την δημοτική αρχή .

Οπως με πληροφορει ο σμπίρος που κατάφερε να  αλιεύσει κάποια στοιχεία. Οι Σύμμαχοι βρίσκονται κοντά  στο ποσοστό που έλαβαν την Α Κυριακή των εκλογών του 2019 .

Η κ Μητλιάγκα τριανταρίζει , η ΩΡΑ Ευθύνης έχει ποσοστό που  παραπεμπει σε  βαθμό απολυτηρίου Λυκείου οριακά όμως πάνω από την βάση . Η Λαϊκή συσπείρωση παίρνει τη βάση αν ήταν μαθητής του δημοτικου .Ενώ οι  αναποφάσιστοι πιάνουν 13αρι στο ΠΡΟΠΟ

6 σχόλια:

  1. Επειδη κατ εμε αδικως σας χαρακτηριζουν Γκεμπελς του λατρη της Ελβετιας Χρυσαφη δωστε την ταυτοτητα της εταιρειας δημοσκοπησης και τα στοιχεια της ερευνας. Σπυροπουλος Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σπυρόπουλος Γιώργος κόλλησε στον τοίχο το serresbomb, δηλαδή τα φερεφωνα του Χρυσάφη. Ο άνθρωπος μίλησε επώνυμα. Απαντήστε αν έχετε κότσια στον Σπυρόπουλο Γιώργο, προβοκάτορες του Serresbomb. Είστε μόνον για fake news. ΤΟ ΜΟΝΟ που ξέρετε και κάνετε καλά είναι το κουτσομπολιό, το ψέμα και η διαστρεβλωση.Για αυτό άλλωστε είστε ανωνυμο site.
    Παρακαλώ, αν έχετε ίχνος αξιοπρέπειας να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοταχώς με ποσοστό ελαφρά μικρότερο από θερμοκρασία ερήμου την ημέρα,η Βαρβάρα την πρώτη κιόλας Κυριακή.Ο δε Χρυσάφης με ποσοστό ακριβώς ένα νούμερο,πριν την απόλυτη τιμή, τυχερού παιγνίου με χαρτιά, συνήθως χωρίς λεφτά,αντίστοιχο όμως και μειούμενο κατά δέκα νούμερα , παίγνιο καζίνου.Τα άλλα συμμετέχοντα παιδάκια" απλά παρίστανται δια"όπως ακούγεται στις δίκες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε τσούζει η αλήθεια Σπυρόπουλε;
    Αλήθεια εσύ πότε πολιτεύτηκες και πήρες πάνω από 100 ψήφους;
    Τεραστιομέγιστο πολιτικό κεφάλαιο είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΧΕΣΤΗ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΔΕ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΗΡΞΕΣ?

      Διαγραφή
  5. Σας πειράζει τόσο πολύ που η Αριάδνη πιάνει πρωτιά;
    Δεν πειράζει που δεν μπορείτε να το καταπιείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.