Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Ολοι ήξεραν οτι θα κανουν προσλήψεις


 

 

 Με το επιχείρημα οτι όλοι ήξεραν οτι θα κάνει ο δήμος Σερρών προσλήψεις διμηνιτων.Απάντησε στον κ Χρυσανθιδη ο οποίος έκανε λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες .  Αφου κατήγγειλε οτι δεν έγινε δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος Μάλιστα η κ Καρασουλτανη προκείμενου να ενισχύσει τον ισχυρισμό της είπε οτι για τις πέντε θέσεις υπέβαλλαν αίτηση 6 άτομα.

 


4 σχόλια:

  1. Ώπα πρόβλημα, 5 θέσεις, 6 αιτήσεις!!! Να αποκαλυφθεί ο 6ος, ποιος είναι, ποιος του το είπε, γιατί έκανε; Να διαγραφεί από τους εκλογικούς καταλόγους. Τώρα κουμάντο κάνουμε εμείς και θα κάνουμε τα ίδια, μπορεί και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού έχεις κονέ με τον Πλακιά, κάνε τον κόπο να τον ρωτήσεις για το προκείμενο, το προκειμένου και το "επί του προκειμένου". Κάτι θα προκύψει από την επαφή σου με έναν γραμματιζούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειπε ο ογκολιθος της δημοσιας ζωης......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τις κρυφες προσλήψεις μιλάμε ή τις φανερές; Δάσκαλε που δίδασκες Βαρβαρίτσα μου. Κρίμα. Τακτοποίησε λίγους ακόμη μπορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.